7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Öss de istediğim puanı alamadım 1 sene daha hazırlanmaya karar verdim ama öğrenciliğimin devam etmesi gerekiyor ( emekli sandığı bi sürü ilaç ıvırzıvır) şimdi ben her hangi bir aöf yazsam bu seneye benim puanımı düşürür mü ? Böyle birşeyler duydum tam da emin değilim en iyisi patiye yazıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 düşürmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 aa ben de bu konuyu açacaktım =) aöf'le halledebiliyormuşuz di mi emekli sandığı şeysini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bende öğrenmek istiyordum bugün hürriyetin eğitim ekinde bir yere yerleşirseniz önümüzdeki yıl öss de aobp puanı düşer yazıyor. bu aöf için geçerli değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 değil işte. yerleşmiyosun zaten bir yere oturduğun yerden devam ediyosun :D espri yaptığıma bakma aynı bu mantık geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 aöfler düşürmüyor puanınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 peki ben aöf e girdim diyelim, sınavları falan sallamasam problem olur mu onla da uğraşmayız değil mi ? :D yav said: aöf'le halledebiliyormuşuz di mi emekli sandığı şeysini? emekli sandığı 18'e kadar koşulsuz, 18'den sonra eğitim durumuna göre 25 yaşına kadar yararlanabiliyorsun diye biliyorum, şu an üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam, puan düşürseydi işe girip çalışmak zorunda kalıcaktım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bazı AÖF'ler kontenjanla aldığı için onlar düşürüyo.Ancak işletme iktisat kamu yönetimi gibi kontenjansız barajı geçen herkesi alan AÖF bölümleri puanları düşürmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 PEKİii, ekstrem bir soru soracağım. Diyelim ki, ben şimdi aöf'le birşeyler okumaya başladım, bir yandan da össye hazırlanıyorum. aöf'te okuduğum bölümün bir kaç dersini geçtim, sene sonunda da öss ile bir yere yerleştim. yerleştiğim bölümde, aöf ile geçtiğim dersleri vermiş sayılır mıyım? Yoksa alakası yok mu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar