Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bu arada bir şey daha eklemek istiyorum. bilgide mühendislik fakültesi yok, ilerde çap ya da yandal düşünürsebilirsin elektronik, sistem müh gibi. bu açıdan da yeditepe daha avantajlı senin açından. ama riglous'un dediği gibi okula direk sorman çok daha yararlı olur heralde senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yok mu bilg okuyan arkadaşın deacon?kaçıncı sınıftasın sen bi de mezun mu oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 matama mezun olmuş yeditepe bilgden.ulaşabilceğim bir yol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bi de bu yeditepede ciddi ciddi bırakıyolarmış galiba yaz okuluna right? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ahah ciddi ciddi bırakıyorlarmış ne demek? o kadar para verdik yazımı ona mı harcicam ulen mi diyorsun sdfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 dfs eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yaz okuluna bırakıyorlarmış derken? zorunlu bişi değilki yaz okulu, istersen gitmessin. ama hocalar bilerek bırakıyor satsafadır, her özel üniv öğrencisi diyorda, daha öyle bişi görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 genelde onlar mış lı olur zaten. gidipte kalan yoktur öle şeyden dolayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yazıldı mı bilemicem de bilgi cs ile ilgili şöyle bişey geldi nette öylesine dolaşırken: http://cs.bilgi.edu.tr/ test sürüşü videosundan bahsediyorum. yabancı bi eleman var çok güzel türkçe konuşuyo pek hoşuma gitti adamın konuşması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Killer said: bi de bu yeditepede ciddi ciddi bırakıyolarmış galiba yaz okuluna right? yok ole bir olay.Ben bilg müh okuyorum gerçi geçen sene gittim yaz okuluna ama birçok arkadaşım kalmadı.Yani benim mallığım>:D< not:yeditepede okuyorum,yazmayı unutmuşum:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 HOCA TAKTI BANA YEAA :((( bir de özel ünilerde kimse kalmıyor herkesin notu yüksek geyiği var hangisine inanacağımı şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bilgiye gidicem %95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 eger puanin tutuyorsa koc, sabanci veya bilkent'i tercih etmeni oneririm. koc ve sabanci'yi tercih etmeyi istememe sebeplerinden birisi parasal ise o zaman birsey diyemem ama vakif universitesi olarak bu 3'u cidden cok saglam okullar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 parasal nedenler var bu aralar.yok da var yani açıklyamam garip biraz dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ya yapamadım tercihi.bugün 3 gibi gidip yapıcam ama kesin odtü kıbrıs mühendislik ve bilgisayar bilimleri 3 tane şey söylüolar odtü kıbrısta işmiz gücüümz var rahat ederm odtü diploması alırım mühendislikte etiket olur cartcurt diye söylüyolar bilg bilmlerinide ben istiyorm yazılımda pro oliyim diye sçldı kafamın içine bşyler söyleyin gfd=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 odtü kıbrıstan emin değilim ama galiba "odtü kıbrıs" diploması veriyor. İyice bir araştır onu. hobaa odtü diplomam olcak diye sevinip, apışma sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bilgiye giriyorm valla.yardm eden herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 diploma olarak odtu kibris olarak diploma veriliyor diye biliyorum ancak bilgi'de senin icin daha iyi olacak gibi gorunuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar