MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Herkes ilk aklına gelen ensevdiği 10 şarkıyı yazsın. Böylece bilmediğimiz tanımadığımız güzel gruplarıda tanımış oluruz. Sıralama önemli değil. önemli olan ilk 10. Hatta yönetim izin verirse bir ftp de açabilirim. Herkes sevdiği şarkıları upload eder ilk 10 tanesi. İsteyen çeker. Benim aklıma gelen 10 : (Daha sonra gelirse 2. bir ilk 10 yapabilirim) Mercan Dede - Hayalname Pixies - Where is my mind Ace of Base - Luck Love Radiohead - Idioteque Muse - Muscle Museum Gary Jules - Mad World Deniz Arcak - Eyvallah Muse - Time is running out Radiohead - Creep White Stripes - Seven Nation Army[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bu bir kaç binincikez soruluyor ve hepsinde dediğim gibi bir liste yapsam a onu yazdım bunu da yazmam lazım a olmadı falan olurum ve liste uzayıp gider..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 buna benzer birşey 1 tane buldum. Oda 11 aralık 2003 tarihinde açılmış. Arama yaptım. Yeni şarkılar gruplar diyerekten yeni bir topic açtım. Tabiikii öyle olacak onun için aklınıza gelen ilk 10 tane dedim.[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
EarS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=78484 uzaklarda aramıyacaktın[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Evet haklısın. Düşünmem gerekirdi best of Sapıttıran Şarkılar diye aratmam lazımdı. en iyi şarkı diye arattım. yanlış kelimeler seçmişim.[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tamam bağırma yaa..al s.o.a.d-spiders metallica-one,seek&destroy zardanadam-sarışınlar boktur RN-Bazen grizu-bira ve kahve yaşar kurt-fırt emin Pentagram-For those who died alone placebo-i know nirvana-come as you are bulamamanın nedeni alakasız başlıklardır kesin..çünkü böyle bir sürü topiğe baktığıma adım gibi eminim.diyecektim ki ben yazana kadar arada 2 msj geçmiş...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 09 Haziran 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ilk 10 imkansız birşey ki yahu? bi deneyelim bakalım ama 10 olmaz yani ayıp olur bazı şarkılara... Opeth - Black Rose Immortal Opeth - The Moor Iron Maiden - Aces High Ac/Dc - Live Wire Anathema - Judgement Blind Guardian - Bard's Song Blind Guardian - Nightfall System of a Down - Chop Suey The Cure - Friday I'm In Love Cat Stevens - Sad Lisa Dire Straits - Sultans of Swing Doors - Alabama Song (daha bisürü şarkı olabilir) Green Day - Time of your Life Led Zeppelin - Stairway to Heaven (olmazsa olmaz ki?) Megadeth - Trust (tornado of souls?, the dread and the fugitive mind?) MFÖ - Bodrum Rolling Stones - Satisfaction 10dan biraz fazla oldu ama idare et... itirazı olan varsa çıkışa gelsin :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Öne çıkan mesajlar