Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 popeye = temel reis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 break buy -> Kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 sesu said: Geçen gün annemin yaptığı bilinçli bir espriydi bu. Diğer örneklerle de pek uyuşmuyor ama: Still got the blues = Bluzun hala bende. asjhdfbsag malesef annenin esprisi değil bu. sezen cumhur önal amca zamanında söylemişti bunu. programı vardı trt'de. siz böle bilmezsiniz tabi sdf. anne de espriyi sahiplenmiş galiba, ama gerçekler acıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 NO MAN SELCUK AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Aket-Atum said: accident install this --> kaza kurşunu OFF meuhueheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 aente said: NO MAN SELCUK AHAHAHAHA lan daha yeni anladım ben bunu a.sdaushduahduashdasda CAN-SELCUK ben de adam ing ve türkçedeki tümleç dizilimine göre selçuk yazmış sanıyordum. of of ne fail olmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar