Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Elimdeki mevcut cihazın özellikleri: CPU: T2300 1.66GHz Centrino Duo (64bit desteklemiyor) Ram: 2,5 GB Ekran Kartı: GeForce Go 7400 Böyle bir makina var elimde. İlk aldığımda 1GB ram vardı fakat 512lik ramlerden birinin yerine 2GBlık bir parça taktım. Bugün elime tornavida almış kurcalarken öteki 512MB'lik rami de klavyenin altında keşfettim ve aklımda yine ram update etmek üzere fikirler oluştu. Malum, 32bit işlemci var elimde. Gidip 2gb ram alsam max 3,5GB civarı bir şey görebileceğim. Değecek bir performans artışı göze çarpar mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Değmez dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ...gerekçesiz ama ikna oldum hemen. Niyetim de yoktu pek zaten. Mevcut ram yeterli geliyor zaten. Sağol (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 makina giriş seviyesi zaten, 2.5 gb oldukça yeterli diye düşünüyorum bence de masraf yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 3 senelik laptop, 12.1" ve 2kg ağırlığında giriş seviyesi diyince içim parçalandı bir anda (: fena değildi aldığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar