Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Ehem bugüne kadar süfer bi şekilde çalışan emektar cd writer ım birden bire bozuldu. CD leri okuyor falan ama yazmaya başlayınca direk nero da power calibration error hatası veriyor, sonuç olarak ta yazmıyor. sizce bu nedendir? nası düzeltilir? markası: hp 8200 series..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 yenisini alıcan benimkindede calibration area full diyodu yenisi geldi hemde 1 haftalık writerda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 aynI sorunu bende yasiyorum , oyle cok fazlada kullanmadim acikcasi.markasi ricoh 7200..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 8200 serisi dediğin zaten değişmesi gereken bişi olmuş :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ehe ya bi kere yazsın yeter :-p harddiskte önemli bilgiler var, tüm security code lar falan böle cia in. o yüzden cd ye kaydedecektim format atmadan önce.. hadi bi çözüm yolu söyleyin de.. böle yeni cd-rw al diyip masrafa sokmayın adamı :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 onun çözüm yolu yok gibi bişi. sen yeni cd writer al nasılsa writer değişince format atmak zorunda değilsin öyle cd ye yaz sonra yine formatını at.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar