SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 dalgıç olalım bırakın ban işlerini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ben de o kadar elitliğime rağmen 2 defa ban yedim bu arada. ha benim ki geyiktendi; buraya gelip çemkirenlerin ki salaklıktan oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ben bile zamaninda banlandim lan sonra tabe forum kapandi felan ole bi yapim war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 forgiver said: forumdan kız banlatmaya çalışıyorlar, akıl fikir ya +1 topicte mesajım olsun istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bone ne diyosun aysun kayacı fotoğrafı koydum diye banlandım ben asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yemezseniz zaug yediriyormuş öyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 SeaGle said: dalgıç olalım bırakın ban işlerini ya Ben varım aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 BonePART said: ben bile zamaninda banlandim lan sonra tabe forum kapandi felan ole bi yapim war aynı şey bana da oldu nan, tam banım açılacak mail atyıorum derken forum kapandıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Riverwind said: forgiver said: forumdan kız banlatmaya çalışıyorlar, akıl fikir ya +1 topicte mesajım olsun istedim. adeta bir +1 de benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 en büyük zevkim, arkadaşlarımı ispiyonlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 http://i229.photobucket.com/albums/ee169/Menace73/I%20CAN%20HAZ/BanHammer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Dynun said: http://www.wowgold-blog.de/wp-content/uploads/2008/09/banhammerx.jpg edit: yanlış link sdfs HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mayhem said: okudum Mayhem said: güldüm Mayhem said: alıntıladım Mayhem said: hadi bb mayhem mayhem bir acaip adam mayheeem mayhem bir acaip adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ZaugnaKhaldun said: utopia said: kermit said: ayrımcılık var diyosunuz sendika felan diyosunuzda zamanında sendika olarak en az burda 15 kişi ban yediydi ayrımcılık yok ağlamayın. herkes ban yiyo hakederse. ama ben tekim. iki kere ban yedim, beni böyle de kabul edebilir misin gökalp? birinde emeğim var, gözümün nurusun utopia emek değil de emreyle beni banlatmak için ikiye ayrılmak diyelim ona kjfhk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bende hiç yemedim ya bu arada:P ardacım banlarmısın birgün beni plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Bende banlandım zamanında. Ne kadar o Zegna'nın mesajını koysanda, fizbanın dediği gibi, bazı üye ve adminler diğerlerinden daha ayrıcalıklı. Ha bunu kabullenmiyosanız gelmeyin, girmeyin de diyorlar açık açık. Söylicek bi söz yok :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 tenk yu tenk yu tenk tenk ten te tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 YA NE GIRIONUZ ARAYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 BonePART said: ben bile zamaninda banlandim lan sonra tabe forum kapandi felan ole bi yapim war yıktık buraları, sonra düzeldi herşey. thxgod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Werewolf said: Adam haklı sori. RES BASİİM Mİ WARA GEÇ EHİEHİEİHİEHİEİ temalı esprileriniz bu gerçeği değiştiremiyor. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 CusTodeM said: Dynun said: http://www.wowgold-blog.de/wp-content/uploads/2008/09/banhammerx.jpg edit: yanlış link sdfs HAHAHAHA Yalnız aşırı dandik kart Nasıl toplican o kadar manayı ba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Bodrack said: SeaGle said: dalgıç olalım bırakın ban işlerini ya Ben varım aga dur ben mezun olayım üniden, daha yeni başlıcam çünkü, para kazanıp hemen dalgıç seti alıcam, abicim tarifi yok o zevkin, priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar