stinger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Bir arkadaşım da başlamayı düşünüyor oyuna. Senditte 4.89 euro demiş fiyatı . Bunu içine ilk bir ay bedava dahil mi bilmiyoruz. Bildiğiniz bir yer varmı böyle , sadece key verecek ve ucuz olup bir ay da bedava olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 büyük ihitmalle vardir 1 ay beleşi fakat emin değilim geçen arkadaşa dnr dan aldık oyunu 30-40ytl arasıydı 1 ay da beleşti. ama 40ytl nerde 5 euro nerde orasi ayri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bende senditten aldım 4 arkadaşımla beraber evet çıkıyor. euro değil sterlindir o ama biz 7.5 sterline almıştık ucuzlamış yine. 5 iş gününde gelmişti istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Yeni başlayacaksanız aldığınız başlangıç pakedi 1 ay oynama süresi içerir, zaten amaç 1 ay süre zarfında sizi oyuna bağlayabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Çoğu oyunda bu böyledirde. Senditteki nin fiyatı baya bi ucuz.Box mı, cd-key mi satıp satmadıkları belli değil. Ayrıca hagisi olursa olsun bunların içinde aylık var mıdır yokmudur? Fiyatı düşük olduğundan belki ilk ay yoktur falan diye düşünmeme sebep oldu. rexr0th sen ne zaman almıştın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ucuz arıyorsan birde buraya bak istersen. http://www.g2play.net/store/age-of-conan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 1 ay oldu nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 nese hallettim. 6 euroya aldım oyunu. 5 iş günündede ulaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thausael Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben de senditten sipariş ettim bakalım. ulaşması için bekleyişteyiz. patch kafamı bozuyor. niye manual patch koymazlar anlamam. oyun gelene kadar ufak ufak indirirdik :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thausael Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 10 gün oldu ama tık yok. hala gelmedi oyun elime bakalım. sendit de attığım mesajlara cevap vermiyor. kıllandım walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar