Skymaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Hangisini alsam karar veremedim. Xboxda Hdd yi takıyormussun hdden oyun oynuyormussun klasik bir bilgisayar ağından internete bağlanarak internetten multiplayer oyun oynuyormussun. ve dahası grafikleri daha iyi imiş vs vs. Ps2'dede hdd olayı var diyorlar, yok diyorlar. ps2 oyun yönğnden çok daha zenginmiş, daha karizmatik ve kontroller daha iyi imiş... Ps2 demi daha çok oyun var xbox damı onuda anlıyamadım. birde şöyle genel olarak baktığımızda herkezin elinde ps2 var. xbox fazla yok yani, öte yandan birde bakıyorumda bazı bomba oyunlar xbox da var ps2 de yok. Bir türlü anlıyamadım yani. :) ne yapsam, ne etsem bir yardımcı olun arkadaşlar... hangisini alayım ve neden alayım ? Son olarak ps3 2006 da çıkıcak xbox2 ne zaman çıkıcak ?[signature][hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bende de PS2 var. Final Fantasy X'i oynamak için PS2 aldım. XBOX'ı pek beğenmiyordum. Ama uydudan izlediğim Game One ve Game Network kanallarında XBOX oyunlarının grafiklerini gördükten sonra fikrim değişti. XBOX PC'ye daha yakın bir sistem. Multiplayer oyun için daha elverişli. Fakat Türkiye'de (Ben Bandırma'da oturuyorum.) XBOX oyunu bulmak zor. Ayrıca hard disk'i de var. Bununla beraber PS2 de Final Fantasy oyunun yeni sürümünü HDD kod adıyla sunduğu harddisk ile birlikte pazarlamaya başladı. Belki bu japonlar PS2'nin gizli gücünü hard diske saklamış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ben sadece çok memnun olduğumu söylüyorum. Xbox'un Final Fantasy haricinde xboxun ps2'den aşağı hiç bir yanını görmedim ben. Aksine çok daha sevdiğim b ir alettir kendisi. Ps2 sahibi olsaydım, daha fazla çıkıp da oynayamadığım oyun için yas tutacaktım. Ayrıca xboxıma 120gb hdd taktım, içinde video, resim arşivlerim var, oyunlarım da içine yüklü... Pek çok artısını görüyorum xboxun. Xbox 2'nin de çıkış tarihi 2006 olması bekleniyor[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Hem xbox hemde ps2 sahibi biri olarak derimki XBOX.. Yani ben bu olayı celeron 1.5 8 mb ekran kartlı bir bilgisayarla pentium 1.6 64 mb 3dfx kartlı bir bilgisayarı karşılaştırmaya veriyorum. Birde xbox da 5+1 ses sistemini koyarsan bitersin ben işe geç kalıyorum bu yüzden arkandan sağından solundan kuş sesleri silah sesleri süper oluyo bunların üstüne. Ps2 de de 5+1 oluyo ama aynı tadı vermiyor..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 şu anda gördüğüm kadarıyla x box daha + konumda ancak bende ps2 var o ayrı..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ben de çok arada kaldım, Bu Xbox daha aklıma yatıyo özellikleri olsun grafikleri olsun hddsi olsun çok daha iyi gibi geliyo.. Ama PS2'nin daha çok oyunu varmış da bilmemneymiş falan diyolar. Sordugum bi çok insan manyak mısın kesinlikle Ps2 al TR de X Box'ı napıcaksın diolar. bi akıl verirseniz sevinirim. İlk kez burda okuduklarımdan X box'ın üstün çıktığını gördüm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Xbox'un grafik özellikleri her zaman daha başarılı olarak sunulur incelemelerde. Xbox - ps2 grafik karşılaştırması yapacağım yarına kadar göz ile. Şu anda tembelliğime geliyor ;) Her neyse.. Özellik olarak xboxun içinde 8gb'lik bir Hdd olması ve bu Hdd'nin çok daha büyük pc uyumlu hddler ile değiştirilebilmesi büyük avantaj. (120GBlik xboxumun içinde 11 adet oyunum, çeşitli kısa videolar, birkaç tane film ve dolu dolu mp3 var.) X-Box'un media player özelliği oldukça güçlü kalıyor playstation 2'nin yanında. Ps2'nin avantajları ise sadece Türkiye'de yaşamamızdan ibaret.(Final Fantasy serisi hariç ;)) Kimse ps2'yi chipsiz 500 milyona satmaya çalışmıyor. Ps2 oyunlarını yolda yürürken rastladığınız bir tezgahtan alabiliyorken ben bir okul çıkışı telefonla bana şu cdleri çekin diye haber verip doğubank'a yürümek durumundayım. Netten oyun indirip, ftp yolu ile yazan adsl sahibi şanslılara dahil olmasam bile, her zaman xbox'u tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bugun xbox aldım.. ps2 ye göre bi çok +'sı var.. Bunların başında da hdd'si olması ve görüntü kalitesi geliyo.. gerçi biraz daha pahalı ama o kdrını hakediyo sanırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 pahali ? ben xbox aldiim zaman ikisinin fiyat ayniydi :p meraq ettim nerden aldin xbox u ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 endem den aldım ps2 430 milyondu fiyatlar çipli ve 2 padli.. xbox tek pad ve çipli olarak 365dolara aldım Bu arada satan olursa ikinci el ps2 alcam duyurulur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Abi ne yaptın.. Soleseydin yurtdışından getiriyolardı. Ben satmazdım yönlendirirdim. 180 dolara yurtdışında burda 220 dolara falan satıolar.. Neyse gerçi çipide var onun...[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Birde dvd player markası çok önemli inşalah samsung dur. samsunglar dışındaki tüm seriler kopya dvdlerde sorun çıkarabiliyor..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Althar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Donanım olarak Xbox PS2'den daha iyi. Artık bunu çoğunluk kabul ediyor. Asıl mesele oyun durumu. Sana sadece RPG türünde önümüzdeki aylarda çıkan 4 oyun ismi veriyorum. Bunlardan 3 tanesi sadece Xbox için hazırlanıyor. Gamespot'a gir ve bir incele. Eğer yazılanları okuduktan sonra koşa koşa Xbox almaya gitmezsen bence oyun da oynama. :) - Fable - Xbox - Sudeki - Xbox - Jade Empire - Xbox - SW: Kotor II - Xbox ve PC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 daha yeni bişeyler yazdım.ama saygıdeğer yerel yetkililer tafaından ne hikmetse silinmiş.herkese tavsiyem en çok oyun kapasitesi olan konsolu alın kısaca.psx1 de 1000'in üzerinde oyun var.dolayısıyla psx2 de de o civar bişeye ulaşır.yani psx3 çıkması önemli değil adamlar eski konsollarını da destekliyorlar.xbox hakkında bi bilgim yok.ama Türkiyede pek xbox a girmezdim.onun yerine pc alırdım.upgrade ederdim yada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Metal Gear Solid için Winning Eleven için Final Fantasy için Fallout 3 için ps 2 :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 archie mesajını kimse silmedi o yüzden relax, forumlar bi süre geri gitti benim de mesajım silindi. tr'de xbox işine girmezdim diyosun ama sebebp vermemişsin. Ben girdim ve iyi ki de girdim hakkaten. PS2 gibi heryerde bulunmuyo oyunları çünkü bazı arkadaşlar sipariş üzerine evine gönderiyolar. Yani evden çıkmadan oyun alma lüksün var kalan avantajlar için de size başka bi siteden alıntı yapiyim: neden xbox? Çünkü: 1- Oyunlar xbox a ve ps2 ye aynı grafikli çıksa bile texture farkı yüzünden daha net görüntü elde edebilirsin. Ör: Burnout 2 2- Daha kısa yükleme süreleri. Xbox, ps2 den daha hızlı bi makine olduğu için oyun içi yüklemeler daha kısa. 3- Harddisk imkanı. Xbox ın içinde gelen standart olan 8 gb lık harddisk sayesinde save lerini atabilir ve oynayabilirsin. extradan memory card a ihtiyacın yok. yani boşuna 50 milyon harcamıyorsun. Standart hdd e en fazla 3 oyun sığıyor. Ondan genelde hdd ler pc hdd ile upgrade oluyor. Tabii o zaman doldur babam doldur diyorsun. Oyunları atıp cd siz oynayabiliyorsun. Bunun bir arıtısı daha var. DVD rom dvd döndürmediğinden ömrü daha uzun oluyor. 4- Divx ve vcd gibi şeyler için cd okutmana gerek yok. harddisk e atıp ordan çalıştırabilirsin programları. ayrıca ps1 emulatoru yükleme imkanın da var. 5- Divx te türkçe altyazı desteği var. küçük bi ayardan sonra altyazıdaki "ğ,ş,ı" gibi türkçeye özel harfleri çıkartabiliyorsun. ps2 de yapamadım ben şahsen 6- Bi kere joystiği ps2 ninkine beş basar. ondaki tiggerlar sayesinde yarış, fps ve diğer oyunları çok rahat oynayabiliyorsun. 7- Bilgisayarına bağlayıp vcd,dvix ve mp3 lerini daha kolay atabilir ve harddisk i formatlayacağın zaman save lerini bilgisayarına atabilirsin. tek yapman gereken pc ve xbox arasına bi ethernet kablosu almak ve gerekli ayarı yapmak. ayrı bir aparat almana gerek yok. 8- Multi dvd desteği. bu özellik sayesinde xbox dvd sine sığabildiği kadar oyun atabiliyorsun. bunun sayesinde xbox oyunlarını kargo dahil ps2 den ucuza getiriyorsun. 9- Linux imkanı. makinaya linux yükleyip bilgisayar gibi internette gezebilir ve yazıları okuyabilirsin. tabii önce memory card kısımlarını USB ye çevirip klavye e mause takmak gerekli. ps2 de de bu imkan var ancak ona bi hdd taktırmak gerekiyor. bu da 100$ cık gibi bi fiyata oluyor. 10- Üzerinde standart 4 port var. yani 4 tane joystik aldığın zaman bunları takmak için ayrı bi aparata gerek yok. bu da halo gibi oyunları oynamak için çok işe yarıyor. ek parça takıp da makinanın görüntüsünü bozmuyorsun. yani boşu boşuna 40 milyon daha vermiyorsun. 11- 100 hz tv desteği. eğer televizyonun 100 hz ise xbox ın bunu değerlendiriyor ve 100 hz lik görüntü veriyor. yani grafik kalitesi daha da artıyor. 12- Dolby dijital 5.1 desteği. bunun sayesinde xbox ına 5.1 ses sistemi bağlamak mümkün. oyunları daha gerçekçi ses kalitesiye oynayabilirsin. 13- www.xboxdelisi.com daki arkadaşlara oyun avrupada çıktıktan 2 gün sonra ulaşıyor. sen de ulaşır ulaşmaz sipariş verirsen sana 4 günde ulaşır ki bu da ps2 oyunlarının eline ulaşmasından daha kısa. 14- Her bölge dvd filmleri oynatabilirsin. ps2 de de oynatabiliyorsun ama bu sefer daha pahalı çip olan ve 100$ olan dms3 ü takman gerekiyor. xbox için 75$ olan xecuter 2 yi takarsan her bölge dvd lerini seyredebilirsin. 15- İşte yeni bulduğum özellik. Bazı oyunlara yeni bölüm yüklemeye özelliği. Şaka değil. Splinter Cell için bilgisayardan internete bağlanıp bölümü indirip xbox a atabilirsiniz. 16- Xbconnect adlı bir programı xbox ınıza yüklüyorsunuz. Bunun sayesinde kopya oyunla multiplayer oyun oynuyorsunuz. Tabii bilgisayar da açık durumda ve internete bağlı durumda kalmalı. 17- Xbox Live olayı. Olay diyorum çünkü başlı başına olay. Bu çipsiz bir xbox ile orjinal xbox oyunları ile oynanan bir multiplayer alandır. Bilgisayarlardaki serverlardan farkı ise Live denen o mikrofon kulaklık seti. Bununla o an sizinle oyun oynayan kişi ile konuşabilir taktik verebilirsiniz. Örneğin Halo da adam tank ile geliyor, hazırlıklı ol diyebilirsiniz. 18- Xbox ın orjinal ms dashboard u ile müzik cd sinden müzik attığında o müziği oyunda dinleyebiliyorsun. Mesela ben Yalın ın şarkılarını attım, GTA VC oynarken dinliyorum. Bunun iyi yanı ise harddisk te mp3 şarkı kadar yer kaplıyor. 19- Xbox ın controller ının titreşimi ps2 nin dual shock undan yaklaşık 2 kat daha güçlüymüş. 20- Bi de xbox ın dvd rom hızı 5x, ps2 nin dvd rom hızı 4x. yani xbox ın dvd romu daha hızlı Ayrıca tabi exclusive oyunları da cabası.. (ör: halo)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Althar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Fallout 3???? amma attın haaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 eternal mgs xbox için de var, ama mesela devil may cry ve ff için bile ps2 alınabilir orası ayrı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 xbox grafik falan modifiye acisindan daha guzel gozukuyor ama oyun listesi ps2 kadar genis degil xboxi pek takip etmem ama ps2 yi ps2 yapan oyunlari yaziyim Resident Evil [seri] Silent Hill [seri][hernekadar pc yede ciksa ps2 de oynanir diyorum] Metal Gear Solid [seri ama 1 tane oyunu ps2de] Grand Theft Auto [seri][buda pc ye cikiyor ama ps2de fps missionlari haric daha guzel] Final Fantasy [seri x ve x-2 ps2 icin] Winning Eleven & Pro Evulotion Soccer [seri] Onimusha [seri] ps2 ye hdd var ayrica ps2dede online oynaniyor bir kac ornek gerekirse : Resident Evil : Outbreak , Tony Hawks Pro Skater , Time Splitters 2 , Socom Birde tipik sorunumuz oyun bulma heleki korsan ... Ps2 Dvd kopyalari artik besikta$ta bile satilmaya ba$ladi yani her dukkan satiyor artik ama butun bu kopyalarin ciktigi eminonu [evet esas ps2 ps oyunlarinin kopyalari burda cikti hep heleki ps2] xbox oyunlari satan biri hic gormedim 1 tane dukkan vardi oda orjinal xbox gc ps2 oyunlari satiyordu o kadar o yuzden bence Turkiye standartlarinda ps2 daha agir basiyor bu arada messiah 2 chip $u anda dms ten tek farki sanirsam divx oynatmiyo oda var sanirim fiyati 70$ gibi bi$iydi en son ha xbox icin $uda olabilir gider bittorent edonkey gibi programlardan oyunlari cekersiniz ki rip olmayan [aradaki movie ler ve sarkilar bazen sesler dahi silinmis] release bulmak zor ki buldunuz bunlar en az 2 gb oldugu icin saglam baglantiya ihtiyaciniz var 256 adsl kac cekiyor bilmiyorum ama 35 kb/s ile saatte 100 mb cekiyorum buda size bir du$unce verir baglanti hakkinda yani full acik birakirsaniz DL'yi hergun 1 oyun gibi bir$ey son olarak bu mikrofon olayi ps2dede var (bknz : socom) [Bu mesaj Disappear tarafından 08 Haziran 2004 05:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Xbox bence en iyisi[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Disappear, 08 Haziran 2004 05:47 tarihinde demiş ki: xbox grafik falan modifiye acisindan daha guzel gozukuyor ama oyun listesi ps2 kadar genis degil xboxi pek takip etmem ama ps2 yi ps2 yapan oyunlari yaziyim Resident Evil [seri] Silent Hill [seri][hernekadar pc yede ciksa ps2 de oynanir diyorum] Metal Gear Solid [seri ama 1 tane oyunu ps2de] Grand Theft Auto [seri][buda pc ye cikiyor ama ps2de fps missionlari haric daha guzel] Final Fantasy [seri x ve x-2 ps2 icin] Winning Eleven & Pro Evulotion Soccer [seri] Onimusha [seri] ps2 ye hdd var ayrica ps2dede online oynaniyor bir kac ornek gerekirse : Resident Evil : Outbreak , Tony Hawks Pro Skater , Time Splitters 2 , Socom Birde tipik sorunumuz oyun bulma heleki korsan ... Ps2 Dvd kopyalari artik besikta$ta bile satilmaya ba$ladi yani her dukkan satiyor artik ama butun bu kopyalarin ciktigi eminonu [evet esas ps2 ps oyunlarinin kopyalari burda cikti hep heleki ps2] xbox oyunlari satan biri hic gormedim 1 tane dukkan vardi oda orjinal xbox gc ps2 oyunlari satiyordu o kadar o yuzden bence Turkiye standartlarinda ps2 daha agir basiyor bu arada messiah 2 chip $u anda dms ten tek farki sanirsam divx oynatmiyo oda var sanirim fiyati 70$ gibi bi$iydi en son ha xbox icin $uda olabilir gider bittorent edonkey gibi programlardan oyunlari cekersiniz ki rip olmayan [aradaki movie ler ve sarkilar bazen sesler dahi silinmis] release bulmak zor ki buldunuz bunlar en az 2 gb oldugu icin saglam baglantiya ihtiyaciniz var 256 adsl kac cekiyor bilmiyorum ama 35 kb/s ile saatte 100 mb cekiyorum buda size bir du$unce verir baglanti hakkinda yani full acik birakirsaniz DL'yi hergun 1 oyun gibi bir$ey son olarak bu mikrofon olayi ps2dede var (bknz : socom) [Bu mesaj Disappear tarafından 08 Haziran 2004 05:55 tarihinde değiştirilmiştir] metal gear solid, gran theft auto oyunları da halihazırda xboxda var ve pro evo soccer çıkmak üzere.. xbox'ın oyunu az diyosun, şu linke bi tıklamanı tavsiye ederim http://xboxdelisi.sitemynet.com/xbox/id1.htm en azından oyunların bi kısmı =) oyun bulmaya gelince.. kim kalkar da beşiktaşa eminönüne oyun almaya gider.. ben telefonla sipariş veriyorum çalışma garantili oyunlarım evime geliyo =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tamamda geem ps2 ile yari$abilirmi sence?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bence yarıştığı açık. hem ps2 de asla alıp oynamayacağınız oyunlar var, aynısı xbox için de geçerli yani 500 olmuş 700 olmuş farketmez bence.. önemli olan 300 oyun yerine, oynanabilecek 20 oyun yapmaktır bence. Xbox bu konuda iddialı, Hl2, Doom3, Halo2 ve daha bi çok oyun xbox'a hazırlanıyo. Hele son zamanlarda xbox inanılmaz bi atak başlattı. Eskiden dediklerin bi derece doğru olabilirdi. PS ise bu konuda eski olmasının avantajını kullanmıştı bi süre.. o yüzden oyun çeşidi fazlaydı ama xbox sollamaya kararlı. Sana şunu denemeni öneririm ; hem xbox'da hem pc'de hem ps2'de olan bi oyunu hepsinde oyna (ör: nfs underground) sonra hangisini seçeceğini görücez. Ben almadan önce öyle yaptım.. ps2de gerçekten beni tatmin etmedi ve xbox almaya karar verdim. Benim amacım burda kazık yemediğime kendimi inandırmak yada ps2 ye bok atmak değil kesinlikle yanlış anlamayın. Ps2 bi çok güzel oyunu için bile alınabilecek bi sistem (şu an bi tane kovalıyorum mesela ben, ama zaten halihazırda bi xbox'ım olduğu için bi de ps2 olsun çeşit olsun diye alıcam) Devil May Cry olsun Wining Eleven olsun Fİnal Fantasy olsun, gerçekten çok güzel oyunları var.. Ama aynen xbox'ın da klasik süper oyunları var.. xbox diğer özellikleriyle oyun çeşidi eksiğini kapatıyo ve öne geçiyo bence (ki oyun çeşidi gerçekten az diil) ps: biraz saçma bi mesaj olmuş olabilir ders çalışırken aceleyle yazdım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 geem benimde amacim oyle degil ke$ke maddi durum el versede orjinal xbox oyunlari alip oynasam ama yok ps2 gibi olsa aninda alirim 1 dakika durmam ha ben ps2 oynuyomuyum hayir cok nadir oyun geldiginde konsol zaten sarmiyo beni su ara birtek resident evil : outbreak i oynuyorum o kadar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 xbox tartismasiz sistem olarka daha ii bir makine ancak bi sekilde alirdim ps2deki oyunlarin hepsi direk xbox'a cıksa alirim cunki xbox oyunlar beni sarmior neden bilmiorum isinamadim hersey texture vede grafik deildir bence verdikgi zevkde onemlidir oynadigniz oyunun .[signature][hline].:Ragnarok Online:.Gorlog:[i]:57/42 [i]Swordman icq : 39990910 [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 08 Haziran 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar