Steve Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Stay hungry, stay foolish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 trainspotting23 said: birseye tutkuyla baglan, asla bir insana değil. araba motor ucak gücün neye yetiyorsa hayatında bir egisiklik yap o senin tutkun olsun hayatta kimsen kalmadıgında kendini yalnız hissettigin zamanlarda ona sarıl. bu dünyada kimse aç kalmaz. aç kalanlar açlıgı tercih edenlerdir, işsizlikten ağlayıp iş begenmeyenlerdir. kaygılar boşa. çok motive edici oldu bu, gercekten, degerli düşünceleriniz için tşk ederim kind of u yanlış yazdıgım farketmedim bile nasıl farkettiniz pes dogrusu vallahi bravo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Schwarzkopf said: kind of u yanlış yazdıgım farketmedim bile nasıl farkettiniz pes dogrusu vallahi bravo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 herkesin kaygıları varda seninki ileri biraz :) bu arada bölüm ne ? nie bu kdar tktn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bölümüm ege üni-matematik son sınıfa gectim.. tezsiz yapmam gerekiyor mat ögretmeni olabilmek için, hadi onu gectim, yaptım sonra atanma problemleri felan.. ne bilim gelecek konusunda herşey gözümde büyüyo şuan, frenleyemedigim kaygılarım var.. ara ara geçer gibi oluo bu ama son sınıfa geçince baş göstermeye başladı bu tür kaygılar..pff elimde degil :/ bi de 2006 da bir tek bile mat ögretmeni atanmadıgını görünce içim acıdı, gerçi busene 355 kişi atadılar mucize gibi..şimdiki aklım olsaydı lisede ea seçip sınıf ögretmeni olurdum , zaten atama da bol, hemen atanırdım, ya da okul öncesi ögretmenligi gibi basit bi bölümün bile ataması var onu seçerdim ilk bölümden...ama işin aslı ben mat ögretmeni olmak istiyorum başka bişi degil, ve hayatın bana kişisel tercihlerimin bedelini ödetmesinden , beni pişman ettirmesinden korkuyorum, hepsi bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ya gidip dersanede çalışırsın.Bide öğretmenlikte takılma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Schwarzkopf said: bölümüm ege üni-matematik son sınıfa gectim.. tezsiz yapmam gerekiyor mat ögretmeni olabilmek için, hadi onu gectim, yaptım sonra atanma problemleri felan.. ne bilim gelecek konusunda herşey gözümde büyüyo şuan, frenleyemedigim kaygılarım var.. ara ara geçer gibi oluo bu ama son sınıfa geçince baş göstermeye başladı bu tür kaygılar..pff elimde degil :/ bi de 2006 da bir tek bile mat ögretmeni atanmadıgını görünce içim acıdı, gerçi busene 355 kişi atadılar mucize gibi..şimdiki aklım olsaydı lisede ea seçip sınıf ögretmeni olurdum , zaten atama da bol, hemen atanırdım, ya da okul öncesi ögretmenligi gibi basit bi bölümün bile ataması var onu seçerdim ilk bölümden...ama işin aslı ben mat ögretmeni olmak istiyorum başka bişi degil, ve hayatın bana kişisel tercihlerimin bedelini ödetmesinden , beni pişman ettirmesinden korkuyorum, hepsi bu :S Arkadaşım, meslektaşım. Bak senin ağzına tekme atarım ama :D. Konuştuk senle epey. Daha 4. sınıftasın. Bu sene okulunu güzelce bitir. Ales e gir, kpds ye gir, üds ye gir, kpss ye gir. Ortalamanıda yüksek tutmaya bak. Sonra tezsiz istiyorsan tezsiz, yada tezli yaparsın(ales i sıkı tut). Kpss den güzel puan yaparsan atama olur. Yapılamayacak iş değil. Ben bu sene eğitimden hazırlandım sonuç bekliyorum şimdi. İyi geçmedi sınavım bocaladım ama tezsiz yaparken güzel bir çalışma ile yapılabilecek iş. Şu an kafanı patlatmak için çok erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 tamam meslektaşım :D dedigini yapıcam, daha relax olucam =) zaten düşün düşün, potansiyel enerjimin düşmesine sebep oluyorum zaten, :S daha rahat olucam artık inşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 saati 75ytl den dertleşebilirim ben bi duble rakıda hedayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ok nerde buluşuyoruz :P dert-leş-mek istemiyorum, dertlerimden arınmak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kaygı istiyorsanız; 2 dönemdir 0 çekiyorum ortalama olarak. 2.75 ile başlayan okul maceram 1.50 ye düştü. 3. sınıftayım, 16 normal ders 6 tane de almanca dersi var arkamda. Yani 22 dersim var... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kişi kendinin psikoloğudur //fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ben deliyim millet normal diyosan iyi gün gelir de ben normalim millet deli dersen o zaman o iş yaş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 4.sınıftasın ve hala özel ders vermeye başlamadın mı yoksa?? bi tutunsan var ya... ne matematikçiler tanıyorum sadece özel dersle ev araba yaptılar hala da yapıyorlar of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 özel ders veriyorum ya da araba alacak düzeyde degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 olsun o da olur. şıp diye olmuyo tabi her ne kadar kârlı bir alan da olsa. böyle ofis mofis, tesisli hocalardır şudur o taraflarda takılmaya çalış bence valla çok iyi iş bi 10-15 sene daha da geleceği var en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 psikologa gitme, dünyanın parasını kaybediyorsun. bir de senle işleri bittiği halde ekstradan birkaç seans daha çağırıp daha da yoluyorlar. çevremdeki 2 kişiye böyle oldu yani.. pati/care service helpz you 7/24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar