Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psikologa ihtiyacım var sanırım

Schwarzkopf

Öne çıkan mesajlar

trainspotting23 said:

birseye tutkuyla baglan, asla bir insana değil. araba motor ucak gücün neye yetiyorsa hayatında bir egisiklik yap o senin tutkun olsun hayatta kimsen kalmadıgında kendini yalnız hissettigin zamanlarda ona sarıl. bu dünyada kimse aç kalmaz. aç kalanlar açlıgı tercih edenlerdir, işsizlikten ağlayıp iş begenmeyenlerdir. kaygılar boşa.

çok motive edici oldu bu, gercekten,
degerli düşünceleriniz için tşk ederim

kind of u yanlış yazdıgım farketmedim bile nasıl farkettiniz pes dogrusu vallahi bravo :D
Sosyal ağlarda paylaş

bölümüm ege üni-matematik son sınıfa gectim.. tezsiz yapmam gerekiyor mat ögretmeni olabilmek için, hadi onu gectim, yaptım sonra atanma problemleri felan.. ne bilim gelecek konusunda herşey gözümde büyüyo şuan, frenleyemedigim kaygılarım var.. ara ara geçer gibi oluo bu ama son sınıfa geçince baş göstermeye başladı bu tür kaygılar..pff elimde degil :/ bi de 2006 da bir tek bile mat ögretmeni atanmadıgını görünce içim acıdı, gerçi busene 355 kişi atadılar mucize gibi..şimdiki aklım olsaydı lisede ea seçip sınıf ögretmeni olurdum , zaten atama da bol, hemen atanırdım, ya da okul öncesi ögretmenligi gibi basit bi bölümün bile ataması var onu seçerdim ilk bölümden...ama işin aslı ben mat ögretmeni olmak istiyorum başka bişi degil, ve hayatın bana kişisel tercihlerimin bedelini ödetmesinden , beni pişman ettirmesinden korkuyorum, hepsi bu :S
Sosyal ağlarda paylaş

Schwarzkopf said:

bölümüm ege üni-matematik son sınıfa gectim.. tezsiz yapmam gerekiyor mat ögretmeni olabilmek için, hadi onu gectim, yaptım sonra atanma problemleri felan.. ne bilim gelecek konusunda herşey gözümde büyüyo şuan, frenleyemedigim kaygılarım var.. ara ara geçer gibi oluo bu ama son sınıfa geçince baş göstermeye başladı bu tür kaygılar..pff elimde degil :/ bi de 2006 da bir tek bile mat ögretmeni atanmadıgını görünce içim acıdı, gerçi busene 355 kişi atadılar mucize gibi..şimdiki aklım olsaydı lisede ea seçip sınıf ögretmeni olurdum , zaten atama da bol, hemen atanırdım, ya da okul öncesi ögretmenligi gibi basit bi bölümün bile ataması var onu seçerdim ilk bölümden...ama işin aslı ben mat ögretmeni olmak istiyorum başka bişi degil, ve hayatın bana kişisel tercihlerimin bedelini ödetmesinden , beni pişman ettirmesinden korkuyorum, hepsi bu :S

Arkadaşım, meslektaşım. Bak senin ağzına tekme atarım ama :D.
Konuştuk senle epey. Daha 4. sınıftasın. Bu sene okulunu güzelce bitir. Ales e gir, kpds ye gir, üds ye gir, kpss ye gir. Ortalamanıda yüksek tutmaya bak. Sonra tezsiz istiyorsan tezsiz, yada tezli yaparsın(ales i sıkı tut). Kpss den güzel puan yaparsan atama olur. Yapılamayacak iş değil. Ben bu sene eğitimden hazırlandım sonuç bekliyorum şimdi. İyi geçmedi sınavım bocaladım ama tezsiz yaparken güzel bir çalışma ile yapılabilecek iş. Şu an kafanı patlatmak için çok erken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...