Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 evet, sizinle paylaşma ihtiyacı duyuyorum içimdeki bazı şeyleri.. görünürde bi problemim olmasa da, somut bi derdim olmasa da kafamın içinde sanki volkanlar patlıyo, artık işin içinden çıkamıyorum, kendi kendimi telkin edemiyorum bile, arkadaşlarımla ne kadar dertleşsem de sonuçta onların da durumu benden çok farklı olmadıgı için, onların da kaygıları oldugu için, bu hiç bişekilde beni telkin etmiş olmuyo, düşünsel olarak tamamen yalnız hissediyorum kendimi, konuştugum kişi sevgilim bile olsa, mesleki gelecegim açısından daha şimdiden büyük kaygılarım var, en büyük sorunum bu gözüküyo şu an bi uzmana ihtiyacım oldugunu düşünmeye başladım...psikologa gitsem hiç de fena olmaz diye düşünüyorum... ne dersiniz? kaç seansta kendimi iyi hissedebilirim? psikologa gitmek istiyorum ama fiyat araştırması, hastane yada özel araştırması yapmadım.. devlet hastanelerinden iş çıkmaz sanırım, zaten bu konuda da pek bilgim yok.. bu konularda bilgim olmadıgı için cümle bile kuramıyorum, nette araştırdım biraz ama istedigim bilgilere ulaşamadım.. bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilirler mi lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 durumunun o kadar kötü oldugunu düşünüyorsan durma git. gelecek kaygısı kötü ama niceleri var ne kaygılar yaşayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumtýs Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben bi kere psikoloğa gitmiştim sen git annen gelsin demişti. evet insana kendini iyi hissettirebiliyorlar. hatta mantıklı davranıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 dostum psikolog ve ücretleri hakkında bilgim yok fakat yazmak istediklerim var.öncelikle is bulmak adına ülkemizde zengini de fakiri de,okuyanı da okumayanı da dertli ayrıca bu konuda kaygılı olman gercekten güzel en azından durumun farkındasın.maalesef gelecek korkusu ülkemizin bir gerceği.ne yapabilirsin okuyosan öncelikle okulunu bitirip,kendini yetistirmelisin,okumuyosan basarılı oldugun mutlaka bi alan vardır onda da kendini en yetkin hale getirmelisin ki rahat is bulabilesin.demek istediim dostum hemen karamsar olma,baskalarından yardım bekleme ve birde gelecek isin cok kaygılanma cünkü o herseyden hızlı geliyor sen gerekenleri yaptıgında mutlaka biseyler yoluna girecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Fistan said: durumunun o kadar kötü oldugunu düşünüyorsan durma git. gelecek kaygısı kötü ama niceleri var ne kaygılar yaşayan. Durumun kötülüğlede alakası yok aslında. Psikolog iyidir, kendini nasıl iyi hissettireceğini biliyo adamlar. Bence durma git. Durumun pek kötü değil ama en azından kendini iyi hissedersin. Tanımadığın bi insanla özelini konuşmanın keyfini yaşar rahatlıkla anlatırsın kafandakileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bireysel danışmana gitmeli psikolog gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 evet psiloga ihtiyacım oldugunu iliklerime kadar hissediyorum, ama ne yapacagım nereye gidecegim konusunda bilgi fukarasıyım, devlet hast falan olmaz sanırım, onlar direk ilaca yönlendiriyolar, saçmalık, ilgilenmiyorlar bile, gerçekten ilgilenen uzman biri istiyorum ama nerde bulunabilir bilgim yok, evet binlercesi var bu kaygıyı taşıyan ama benim hassas yapım bu tür streslere alışık degilki, kaldıramıyorum çöküyorum hemen, sıfır öss stresi yaşayan ben, bu zamanları görecegimi tahmin bile edemezdim :S @Vingthor: bireysel danışmana nerden danışabilirim :D dedigim gibi tamamen bilgi fukarasıyım yavv :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Dostum yaşadığın yeri söylemeden nasıl yardım olsun sana burda insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 izmir de yaşıyorum... merkezde heryer olabilir gidebilecegim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 o zaman tam yerindesin. Osman bi el atıver arkadaşa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yardımcı olabilirseniz çok sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Hi, I'm a psychologist. But in Milwaukee, Wisconsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 haxx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ah orçun ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bu neyin adresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Steve said: Hi, I'm a psychologist. But in Milwaukee, Wisconsin. ok, what's the problem that I have, and solutions :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Ya orçun heklemiş beni gene dur ben yardımcı olcam sana düzelteyim şunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 tşkk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Schwarzkopf said: Steve said: Hi, I'm a psychologist. But in Milwaukee, Wisconsin. ok, what's the problem that I have, and solutions :( You have psychological problems and you need psychological solutions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ı know that :(. but ı want to learn about solutions what kinf of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 There are different solutions. For detailed information please visit Federal Psychological Assistance website. Federal Psychological Assistance. Everyday solutions for American Psychos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Steve said: Federal Psychological Assistance. Everyday solutions for American Psychos. ahahshdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bence de : ( amerika dio bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Schwarzkopf said: kinf of. aklıma neden direkt king of fighters geldi :S bende yardım istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 birseye tutkuyla baglan, asla bir insana değil. araba motor ucak gücün neye yetiyorsa hayatında bir egisiklik yap o senin tutkun olsun hayatta kimsen kalmadıgında kendini yalnız hissettigin zamanlarda ona sarıl. bu dünyada kimse aç kalmaz. aç kalanlar açlıgı tercih edenlerdir, işsizlikten ağlayıp iş begenmeyenlerdir. kaygılar boşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar