Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 warriorların ezilmeyeceği bir server olsun istiyoruz daha doğrusu kimsenin ezilmeyeceği bakalım yapabilecekmiyiz ayrıca inj+multiclientde çalışyor arkadaşın dediği ama onun da çaresine bakacak arklar var saolsun yardım edecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenophoq Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yanıldım gene. Ben dedım guzel ıyı kastık. Turnuva oldu. Gm banker npc cıkarmasını bılmıyor turnuva 20k dedı parayı almadı. Sonra El-Fayed die bir aile var adamlar ana bacı gıdıo kımse gormuo gormezden gelıo. Turnuvada at bugu var ağırlıgın 100 str 100 olsa bıle atla koşarken stam 0 lanıyor. bende deddım atsız olabılır mı dıe adam kes lan dedı gm ıse uza dedı. ıgrenc bence admınlerın bıseyden anladıgı yok aptal aptal herkes speed inj acıo gormuo sacmalık olmus charları sıldım basarılar ıyı bı yere gelırsenız eger bende uo'dan anlamıorum gl. Ruxlehoos Pam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Sen madem playersın ne diye gelip burda konu filan açıyorsun.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 RRa Bizim Edebiyat Öğretmeniz Derki; ''Saldım Çayıra Mevlam Kayıra Düşünceleri Ile İlerlerioz Bakalım Sonumuz Nereye Cıkıcak'' .. (Yanlış Anlaşılmasın Sakın)[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... [Bu mesaj RaVena tarafından 10 Mayıs 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bu işde bir iş var.Çıkar kokusu yakında nerde görülmüş playerin imzasında siteye link olsun ve gelip durduk yere öven ve tanıtan bir yazı yazsın. Kesin staff dı atılınca U döndü.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Kime başarılar diliyorsun? Cevap yazmadan evel diyer konuları bi okusak?[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 konuyu açan kişi bir oyuncuydu ve oyuncu toplamak için bu topici açmış imzayada koymuş linki fakat şimdide gördüğü rezaleti yazmış bıraktığını söylmeiş bende bir kaç gündür serverdan uzak kalmıştım bu olaylaırn üstüne bende bırakıyorumartık bir ilgim alakam yok o serverla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Turkiyede Cok Sağlam ve Güvenilir Server Kalmadı Artık Bence . Var Tabide Sayısı En Falza 5 Tir Herhal Burayada Yazmak Istemem Tabi Bu Benim Görüşüm Bana Göre Süt Size Göre Cukulata Tabi Ama Artık Öle Bir Devre Geldikki Uo yu BırakIN Real YaşamdaDa Böle Artık Kardeşin Dediğin Insanlarda Gizli Gizli Arkanızdan Konuşmaya Başlıolar..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 naparsın devir kötü kolla kendini :)[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ÖLe Valla ..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bunlar bu shardı açtılar ilk girip bakanlardan biri ben oldum.Gördüğüm yanlışları burda söyledim.Ne oldu olurmu öyle şeyler bilmemneler Baggio beni her shardı aşşağılamakla suçluyor.Al baggio ben bu adamlara yanlış yaptıkları şeyleri söyledim şimdi bir bunları öven player ve bir staff üyesi bırakmışlar rezil şeyler oluyor diyorlar.Demekki ben durduk yere bir yerimden uydurmuyormuşum. Öyle bir hava yaratılıyorki hangi shard açılırsa açılsın Ra gelir sokcak laf arar.Benim ihtiyacım yok böyle şeylere bana burda yabancı dil bilen staff üyesi bile buldurmadınız... Neyse haklılar günler geçtikce ortaya çıkıyorlar..[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Uzulerek Soylemeliyim ki bu serverin web tabanini olu$turan arkada$ sayfani komple html ile hazirlamissin bir servera yakisiyor mu bu hmm bide online acc sistemin nerde ?[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Sementacım Belki Yapamamışlardır.. Accountlar Admin Onaylıdır.. Php veya Asp Bilmior Olabilirler O Yüzdende Html Yapmışlardır.. Ama Bencede Bir Shardın Sitesi Html Yakışmıyor... Bence Siz Bir WebMaster Bulmalısınız ..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Arkadaşlar Bi kac Gün takildim burda İlgisiz Tamamen akişina birakirlmiş bir serveri. Buglar aynen oldugu gibi duruyor Sphere yükünü kaldiramiycak bir server burda oynamak zaman kaybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angeluss Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 İyi yada kötü düşünceleriniz için teşekkurler.Serverımız su an için kapalı yakın zamanda tekrar acılacak.Staffta koklu değişikli yapıldı.Playerlara saygısız ve gorevını yerını getırmeyen staff üyelerinin ilişkileri kesilmiştir.RRa arkadasımızın tutumu gayet normaldir.Gordugu ve duzeltilmesi gerek hataları soylemektedir.Kendisine teşekkur ederim.Serverdaki yanlış ve olumsuzluklar tek taraflı olmadıgını da belirteyim.Yapılan Istıkararsız makroya bile yeni acıldınız bıraksanız ne olur siz bu gidişle batarsınız diyen playerlardan tutun staffa saygısız ve kufurlu konusmalara kadar daha sayamayacagım sekılde davrandılar.İlk gunlerde sozlu uyarılar yaptık daha sonra sorgusuz jaıl yada ban verdık.Serverda ilgilenilme konusuna gelince ona katılmıyorum hatalı pagelere bakmıyorsak bu ilgilenmiyoruz anlamına gelmez. Herkese tekrar teşekkur ederim.[signature][hline]Hayal ve gerçeğin kesişme noktası... Owner Angelus Swords In Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar