Faust Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 *!beyonce crazy in love aklına gelir...*[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 evet ne kadar emek harcamışsanızda fikrimi söylemek istiyorum. tam anlamıyla "hazırlıksız, rezil, ilginç ve 2. gününde down olan" bir server.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 haklısın faust rezil iğrenç gülünç ama bi yerde hata ikinci gününde değil 12. gününde down e napalım bizim gibi ezikler böle bir ezik server oluşturabilir senin kadar bilgili olmaayı inan çok isterdim keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Faust, 06 Mayıs 2004 19:49 tarihinde demiş ki: evet ne kadar emek harcamışsanızda fikrimi söylemek istiyorum. tam anlamıyla "hazırlıksız, rezil, ilginç ve 2. gününde down olan" bir server. eyvallah saolasın çok ii kalpli birisin sen ya sen mükkemmelsin ya haklısın[signature][hline]Baggio 6 Mayıs ta dedi ki: (Efsane geri döndü topicini açan arkadaşa)(süpersin baggio) Daha temel internet, network, bilgisayar bilgisi olmayan biri bile kalkip surver acmaya calisiyor, hatta o kadar bilgisiz ki ben local ip konusunda uyariyi hafif ustu kapali yapinca neyin yanlis oldugunu anlamiyor bile, bir de uzerine hayatimda duymadigim servera 'efsane geri dondu' muamelesi yapiyor, nedir bu ya? Harcadiginiz vakte yazik arkadaslar, gidin biraz bilgisayar kullanmayi ogrenin, ondan sonra girin scripting/coding vs. islerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenophoq Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Noir'dede oynadım bu nickle Swords In Love'da da oynadım. 1 Noir gereksiz kalabalık ve ilk haftasında bayan bır server bence cunku ole bı reklam ve ole bır ph açıkkı adam gelıo vay 15dkda gm mage yapıo oynuyum barı dıo server 100 kişi gozukuo ki 50si harbıden oynucak adam ama Swords In Love scriptlerı baska serverlardan aldığını kabul edıyor lag 0 edıt 0 ph açık ve bence Noir'e açıkcası ne kadar dokunur bılmem ama 5 basacak bır sıstemle serverını açmış saçma saçma ırk ve classlarla uraşmamış Amazon ırk değildir mesela. Dark Elf'le Drow aynı şeyler mesela ırk dıe saçma saçma şeyler yapmamış bı shard bence. Ben sevdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bizi savunan oyuncularımızın olduğunu görmek çok mutlu etti ne kadarda ezik bir server oluşturmuş olsakda eğlenmek için bu oyunu oynayanları eğlendirebildiyselk ne mutlu bize ama gerçekten sscpler yayınlana scplerdir ve fazla scp eklentimiz olmamıştır sadece editsiz bir ortam sunmaya çalışıyoruz keşke speed ve inj e de engel olabilsek ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 1. ben size ezik demedim. 2. emeklerinize saygı duyarım, sadece fikrimi belirttim. 3. injection'u engelleyemiyorsanız söyleyecek sözüm yok.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 verdiğin yöntemlerle bir nebzede olsun engelleyebiliriz heralde ama senin gibi bu işin ustası olmuş kişiler yinede çözer işi bize bu konuda sıkı bir yardım edebilecek varsa çok memnun oluruz bize ezik demen veya dememen önemli değil biz eksikliklerimiizi biliyoruz ve bunlarda baya bi eziklik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben size istediğiniz kadar yardım ederim. merak etmeyin. sadece fikrimi belirttim. sert çıkış olabilir. kusura bakmayın. özel mesajdan bana ulaşabilirsin.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 www.kılıcınicindesevgi.com[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 erutan arkadaşım swords in love kılıçların aşkı anlamında kullanılmıştır yok eğer dalga geçmek amaçlı yazdıysan bişey demedim farzet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yok bizde baltalarelimizde diye bi server açacazda onun için söyledim alıştıra alıştıra... sitemizde www.baltalarelimizdeuzunipbelimizdebizgiderizormanaheyormana.com[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hehe güzel olur haden bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 tabiki şaka bu kerhuzad başarılar sizede hadi hayırlısı[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Erutan, 06 Mayıs 2004 21:18 tarihinde demiş ki: yok bizde baltalarelimizde diye bi server açacazda onun için söyledim alıştıra alıştıra... sitemizde www.baltalarelimizdeuzunipbelimizdebizgiderizormanaheyormana.com Eyvallah manyak olur ha öle bir site aç bence tavsiye ederim pffff[signature][hline]"what" ne demek? "ne" demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Başarılar Dilerim ..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 1. Ben araştirmadan hiç birşey söylemem.Herkeze 20k yardim yapilmiş GM e ver ver dedik 30k çikartdi verdi. 2. Siz millet gelip oynasin diye değil, kendiniz oynamak için açmişsiniz ne demek bizimde player charimiz var yemin ediyorum utaniyorum sizden şunu yabancilar görse nasil izah ederiz bilmiyorum.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 yabancılar gelip görse utanmaz sanırım neden biliyormusun dynamick bi yerlerde açıklamıştı yabancı serverlarda ownerla char kasıyormuş falan ama tabi buda snein düşüncen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bence en kötü şey budur.Yabancılarda böleyse onlardanda utanırım. 1. yede cevap ver.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 size ver ver hade ver be deyince 30k veren yetkilinin adını hatırlıyorsanız burdan yazarmısınız cevabımı verebileyim ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Para ver ver dedim.Çokda ısrar etmem gerekmedi. Adını hatırlamıyorum 8 9 karakterli 0455 giyinen bir game masterdı.Sen olmayasın :)[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ben değilim benim oyundaki nickim Zerwol 0800 giyinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bilemem :/[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Merhabalar Öncelikle Tebrik Ediyorum. Sunucunuza Girmedim Sanırım Giremem de ultima cd im bozulmus. Yeni Başlayan Playerlara Para Yardımı yapıyormussunuz bunun yerine biraz yuksek bir para ile başlatmanızı tavsiye ederim. Bir tavsiyem daha var Pvp yi Güzelleştirin. Pvp olan bir sunucu asla sorun yaşamaz. Benim düştüğüm hatalardan biri ph ı çok açmayın bir çok player getirebilir ama uzatırsanız kimse karakterine emek vermemiş olur (yada yeteri kadar vermemiş olur) Emek harcanan şey güzeldir tıpkı sizin emek verip sunucunuzu atığınız gibi. Tekrar Tebrik Ediyorum. ve şimdi farkettim sitenizin forumlarına misafir olarak mesaj atılabiliniyor bunu kapatmanız gerekektedir güvenli değil. [signature][hline]www.sindarin.gen.tr Online Oyun Merkezi [Bu mesaj Tcpip tarafından 07 Mayıs 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Dimi banada ilk başda wariorların ezilmiyceği bir shard havası verdi isminden ötürü.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar