Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swords In Love

Xenophoq

Öne çıkan mesajlar

Ilk uo shardları bölümünde listeye girmek için mesaj atdıklarında gireyim bi bakayım dedim.Severim böyle girip neler yapmişlar menüleri scriptleri nasil diye bakmayı.Sitede free account yaziordu çektim clienti denedim account girmior free filan.Sonra forumlardan birinin accountnameine baktim **** denedim bir kaç şifre ile (en başdan free account sistemi ile açilmiş sonradan değiştirilmiş shardlarda olan bir bug) sonra yeni şifre ekledi adamin üstüne onla gireyim bari dedim adamda daha char açmamiş neyse girdik etdik page atdim param yok diye gm in teki geldi verdi filan.
Yani ben pek hoşlanmadım serverınız hayırlı olsun umarım iyi işler yaparsınız diycem ama bilmiyorum epey çalişmaniz gerek.Bu arada tanimadiği birine çikartip 30k veren yönetici tanidiğina ne kadar verir buda ayri bir tartişma konusu..
Yinede ben kimsenin hevesini kaçirmiş olmayim bilin diye anlatdım başımdan geçen yarım saatlik bir deneme sürecini.
Sonra adım kötüye çikiyor.
Başarılar .. Başarılar..[signature][hline]Owner Ra
Unlive Online Gaming
Sosyal ağlarda paylaş

baya oynar bak ben oynuyorum bide yeni başlayan herkese para yardımı yapılıyordu sadece sana özel değil ama staff charı olan playerlara o paranın yarısı bile zor zar veriliyordu biraz araştırsaydın sadece banamı veriyolar yoksa başkalarınada veriyorlarmı diye ama sen 5 dakka girip çıkmışın ne diyelim bu da senin görüşün forumlarda playerların yırtınma olayına gelincede tabi buda biraz kaba bi laf olmuş neyse inscription delayı hakkındaydı 5.5 saniye olan delayın azaltılmasını istiyorlardı bizde diğer mesleklere karşı bi hakzızlık olmasın diye yapmıyorduk ya yinde 1 saniye düşürttüler sağlık olsun ilerde anlarlasa artırırız :=P serverda edit olmasın diye uğraşıyoruz o yüzden kasıyoruz player charlarımızı ama ona da vakit bulamıyoruz desek yeridir artık biz bu oyunu zor oynarız baya zormuş bi server yönetmesi inşallah editsiz bir server oluşturabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...