Xenophoq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Swords In Love uo shardı açılmıştır bekleriz.. www.swordsinlove.com[signature][hline] Ruxlehoos Swords In Love [Bu mesaj Xenophoq tarafından 05 Mayıs 2004 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ßaşarılar dilerim...[signature][hline] Silgi kullanmadan resim çizme sanatına 'Hayat' diyoruz... [Bu mesaj Baggio tarafından 05 Mayıs 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 1. öyle bir site yok 2. thrawn imzanı azıcık kısaltsanda daha kolay cevap yazsak başarılar.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Başarılar dilerim.[signature][hline]Ben şaka yaparken gerçekleri söylerim, çünkü gerçekler dünyanın en gülünç şakalarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Başarılar. Ama siteyi açsan daha güzel olurdu.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Siteleri acık yanlış yazmışlar. Adres:www.swordsinlove.com[signature][hline]Ben şaka yaparken gerçekleri söylerim, çünkü gerçekler dünyanın en gülünç şakalarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Apache Bende onu ayarlıyordum, kusura bakmayın...[signature][hline] Amentes Staff Member... [email protected] Silgi kullanmadan resim çizme sanatına 'Hayat' diyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ba_ar1lar...[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Başarılar ama sunucu ismi biraz garibime gitti. :)[signature][hline]Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta e-posta ve ICQ 162740813 [email protected] adresli e-mail ve MSN hacklenmiştir. Size gelecek olan mesajlar bana ait değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Başarılar. [signature][hline]Silencer [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 05 Mayıs 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 daha testde olan bi server için erken reklam yapmıyormusunuz hem hostuda bozuk yani site hostu bazen açılıyor bazen açılmıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ne diyeyim kolay gelsin :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Başarılar..[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rancour Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Başarilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 aga Su save olayi cok kotu ya save'de aciliyor acc ah hemen linki okeylediginde acc update edilse ah bir cok daha iyi olucak accountum acilmasi icin 3 saat beklemek zorunda kaliyoruz.[signature][hline]Saygilar Leon Jade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Ilk uo shardları bölümünde listeye girmek için mesaj atdıklarında gireyim bi bakayım dedim.Severim böyle girip neler yapmişlar menüleri scriptleri nasil diye bakmayı.Sitede free account yaziordu çektim clienti denedim account girmior free filan.Sonra forumlardan birinin accountnameine baktim **** denedim bir kaç şifre ile (en başdan free account sistemi ile açilmiş sonradan değiştirilmiş shardlarda olan bir bug) sonra yeni şifre ekledi adamin üstüne onla gireyim bari dedim adamda daha char açmamiş neyse girdik etdik page atdim param yok diye gm in teki geldi verdi filan. Yani ben pek hoşlanmadım serverınız hayırlı olsun umarım iyi işler yaparsınız diycem ama bilmiyorum epey çalişmaniz gerek.Bu arada tanimadiği birine çikartip 30k veren yönetici tanidiğina ne kadar verir buda ayri bir tartişma konusu.. Yinede ben kimsenin hevesini kaçirmiş olmayim bilin diye anlatdım başımdan geçen yarım saatlik bir deneme sürecini. Sonra adım kötüye çikiyor. Başarılar .. Başarılar..[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bide playerlarınız biryerlerini yırtmışlar forumlarda, madem ilgilenmiycektiniz forumları neden açtiniz?[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 O serverda 30k yı bırak 3gp yi bile vermezler. Staff bile oturmuş kasıyor adamlar info çekmeye korkuyorlar. Angelus iyi tırsıtmış bunları :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Ben ne kadar aldiğimin farkindayim. Ayrica staff oturmuş ne kasior anlamadim, kendilerine player charmi kasiorlar?[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Evet, player charında para yok staffın birinin adam neredeyse realde parayla oyunda satın alacak :-p[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Şaka yapiorsun herhalde. Bir staff nasil olursa player charla oynar. Siz böyle yapiorsanız vah o serverların playerlarına.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 baya oynar bak ben oynuyorum bide yeni başlayan herkese para yardımı yapılıyordu sadece sana özel değil ama staff charı olan playerlara o paranın yarısı bile zor zar veriliyordu biraz araştırsaydın sadece banamı veriyolar yoksa başkalarınada veriyorlarmı diye ama sen 5 dakka girip çıkmışın ne diyelim bu da senin görüşün forumlarda playerların yırtınma olayına gelincede tabi buda biraz kaba bi laf olmuş neyse inscription delayı hakkındaydı 5.5 saniye olan delayın azaltılmasını istiyorlardı bizde diğer mesleklere karşı bi hakzızlık olmasın diye yapmıyorduk ya yinde 1 saniye düşürttüler sağlık olsun ilerde anlarlasa artırırız :=P serverda edit olmasın diye uğraşıyoruz o yüzden kasıyoruz player charlarımızı ama ona da vakit bulamıyoruz desek yeridir artık biz bu oyunu zor oynarız baya zormuş bi server yönetmesi inşallah editsiz bir server oluşturabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 abi acc acilmazmi bir serverda ilk save'de aciliyor deniliyor acc daha acilmadi :) zuahahhahahaha[signature][hline]Saygilar Leon Jade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bu tür soruları serverın forumlarında belirtirseniz daha ii olur burası kimsenin özel forumu değil sonra azar işitiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar