Bloner Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Arkadaşlar Ben Wrestling Skilini Kapatmak istiyorum Yani hiç damage Vermesin yada çok az nasıl yapabilirim ??
Parapa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 event yazarak[signature][hline]Plus Bloner Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Biraz yardim Edermisin.. taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 [events e_xx] On=@Hit IF (==SKILL_WRESTLING) return 1 endif sanırım böle bişi olacak. trigger hittry da olabilir[signature][hline]dayt! [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 09 Haziran 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] _GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 on=@skillstart if ( == skill_wrestling) src.sysmessage olmaz oyle seyler skill fail return 1 endif[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... [Bu mesaj _GaRGoYLe_ tarafından 09 Haziran 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Larethian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Onu asar o script coder sen ona bakma lol[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Paylaş https://forum.paticik.com/topic/417831-wrestling-skilini-nasyl-kapatabilirim/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Wrestling Skilini nasıl Kapatabilirim ? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Bloner Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Biraz yardim Edermisin..
taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 [events e_xx] On=@Hit IF (==SKILL_WRESTLING) return 1 endif sanırım böle bişi olacak. trigger hittry da olabilir[signature][hline]dayt! [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 09 Haziran 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 on=@skillstart if ( == skill_wrestling) src.sysmessage olmaz oyle seyler skill fail return 1 endif[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... [Bu mesaj _GaRGoYLe_ tarafından 09 Haziran 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Onu asar o script coder sen ona bakma lol[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Öne çıkan mesajlar