Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk bayraklı domatesten sonra Allah yazılı olan versiyonu çıktı.


|Joker|

Öne çıkan mesajlar

Domateste Allah yazısı!
Vatandaşların büyük ilgisini çekiyor.


Van'da içerisinde Arapça harflerle 'Allah' yazan domates vatandaşların büyük ilgisini çekiyor.

Bir lokantada salata yapmak için kesilen domatesin içerisinden Arapça harflerle 'Allah' yazısı çıktı. Domatesi salata yapmak için kesen lokanta çalışanlarından Hamdullah Erinç, içerisindeki yazıyı görünce şaşırdığını söyledi. Domateste Arapça harflerle 'Allah' yazıldığını belirten Erinç, durumu arkadaşlarına anlattığını ifade etti. Arapça bilmediğini dile getiren Erinç, "Emin olmak için domatesi o an yanımızda bulunan imam bir arkadaşa gösterdik ve içerisinde 'Allah' yazıldığını söyledi" şeklinde konuştu.

Domatesi muhafaza altına aldıklarını ve ibret olsun diye de müşterilerin görebileceği bir yere bıraktıklarını anlatan lokanta çalışanlarından Saim Siyahtaş ise "Şuan domatesi jelatin ile sardık ve müşterilerin görebilmesi için buzdolabının önüne bıraktık. Bu Allah'ın bir mucizesidir" dedi.


Budur!11!


Kıyamet geliyore!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"uus jux" said:

ölmeyecek sananlar günahlarından dolayı hesaba çekilmeyeceklerini sananlar sizin için ibretlik bunlar allaha öbür dünyada ne cvp vereceksiniz bu kadar delil işaret o kadar peygamberlerden sonra ama allah hidayet vermeyince ve ders alamyinca gideceginiz yer belli orasi varilacak en kötü yerdir allah bizi sevdiği salih kullarinda eylesin şükür eden ve şükrünü artiran kullarindan olalim ve allaha hep şükür edelim bizi müslüman ve türk olarak yarattiği ve yaşattiği için aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...