ekinakis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yukarıdaki mmo listesi gibi sadece browser oyunları buraya toplasak? ben çok az oyun biliyorum. öğrenmek istiyorum bi kaç oyun daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Travian Ogame İkariam Evony Seafight Dark Orbit Deepolis var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bitefight popmundo mybrute omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 the-west.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ya aslında böyle çok farklı şeyler yok mu ya frp tabanşlı ya uzay tabanlı oluyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 upjers.com Bunların oyunlarına bak , türkçe destek mevcut değil sadece ing/almanca vesaire, en çok tutan oyunları wurzelimperium bahçıvan hedesi. Köpek yetiştiricisi olabilirsin, aşçı olabilirsin, bahçıvan olabilirsin, üniversitede eğitmen olabilirsin, ekonomik oyunlarını oynayabilirsin. Aradığın türü söyle sana ona göre oyun adı veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Erepublik - bana faydali link Erepublik - refsiz hali edit: oyunda gercek dunya gibi ulkeler, politika, ticaret, savaslar var baya detayli. ilk basta biraz s1k1c1 olsa da sonradan baya keyif almaya basliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar