Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ben beceremedim bu mereti O yüzden döndüm workstationa Ne güzel kartlar var reborn of alarada ya :D Masticore workstation'da kapışabiliriz type 2 istersen Hatta turnuva ayarlayın :D Gelicem elflerimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Azmogazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Bodrack said: Ben beceremedim bu mereti O yüzden döndüm workstationa Ne güzel kartlar var reborn of alarada ya :D Masticore workstation'da kapışabiliriz type 2 istersen Hatta turnuva ayarlayın :D Gelicem elflerimle her türlü varım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 workstation guzel de, haste yaptiran gavurlar dellendiriyor beni. yavas oynuyorum arkadasim ben sakin olsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ee ne oldu bu? tıssss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Azmo projelerinin akibeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 another abandoned Azmo project. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 adamin hayati bu abi bi topik acip her failed projeyi linklemek laizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 tunca kendini iyi hisset diye bi yaziyim dedim.eabjjj ço acaip kartlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 adam cikmadi abi napalim. Programi soledik, kart linklerini de soledik kimse indirmedi. Ben hala her hafta 2-3 kere oynuyorum turkiyedeki kankalarla valla ddsfg ama draft modulu calismiyor, anca constructed :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 brakın böyle magic oynanmaz, magic oynayacaksanız gelin her hafta turnuva var oynayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 İstanbul'da oyun mühendisinde o :( İzmir'de bir tek yeni editionlar için turnuvalar var 6 ayda bir filan. Keşke friday night magic yapılan ortam olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Evet malesef Türkiye'deki imkanlar nasıl yurt dışına göre kısıtlıysa bir de aynı şeyi ülke içinde şehirler arasında yaşıyoruz. İstanbul'da değilsen de mtgo da oynamak daha iyi. Ben aktif bi mtg oyuncusu olarak günde ortalama 5-6 saat mtgo da zaman geçiriyorum. Hem kazanç hem eğlence olarak oldukça zevkli. Özellikle beraber oynayacağınız arkadaşlarınız yada ventrillo/teamviewer ikilisi kurulu ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Haklısın da elden oynamanın verdiği keyfi pek alamıyorum her ne kadar günde 1-2 saat kadar magic workstationda oynasam da... Türkiye'de biraz modası geçti denebilir, bir 2-3 yıl öncesine göre daha az oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AXU Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mtgo çok işlevsel, evinde pijamanla oturup draft yapmanın keyfi farklı fakat magic daha sosyal bir oyun kanımca. Oyuncu kitlesi gayet düzgün insanlardan oluşuyo. Bu arada artık Oyun Mühendisi kafede Friday Night Magic başlıyo, cuma akşamı işsiz olanları bekleriz. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar