dory Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 oha yuzuncuyila kadar geldin mi =( yaaaaa uf ankarada olsam nargile icerdik =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 annemler de p.tesi bursada olcak =( ben de yanlarinda olabilirdim lan! düsünsene.. pazartesi görüsüyo olabilirdik. ulu camiinin, heykelin etrafinda kafamizda huniyle bisiklete bindigimizi düsünsene askus... ah lanet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 gökalp bu saatte bisiklete binilir mi olm, tetanoz falan bulaşır kesin, sakat bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 di mi ya farlar bozuksa, karanlikta falan.. baban bile cikabilir karsina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 DÜSÜNSENE KARANLIKTA GIDONU TUTAYIM DERKEN YA BASKA BISEYI TUTARSAN? gökalp..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 neyi tutabilir ki baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 2 kişilik pisikletler harika bişey lan, botanik parkta var bursa'da, süper asdasda sevgilimle binmiştik bi foto var hatta gey gibi çıkmıştım asdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Sevgiliyle bisiklete binmek abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 E herkes yeni helecanlar arıyor ömer, modernize oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Gey gibi çıkmış bir de omgwtfbbq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ABİ YOKSA OF =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ama harika bişey lan o pisklet, cidden bak, muhabbet ede ede geziyosun, hele botanik çok güzel biyer, her yer yeşillik, yaşlı insanlar huzura ermeye gençler sevgilileriyle gezmeye akıyo, kötü şeyler de görmedim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Werewolf said: Penisten sıkılacağını zannetmiyorum :@@@ Azmodai said: P E N I Seyvah eyvah bir de dikkat etmek lazim seleye daha once boyle cinsel bolgede hastaligi olan biri bindiyse, dusuk bi ihtimal olsa da siz oturdugunuzda size de gecebilir. sonra uzulmeyin, onleminizi allin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekant Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yok ilke sen bisikletten kapmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 selam içiyoz fedeyle ben türkiye turuna çıktım bildiğiniz. hani beni yanında gbörmek ,steyen varsa söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ben sitiyorum koordinatları veriyorum... istanbul.. bitti kime sorsan gösterir beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kermit said: selam içiyoz fedeyle ben türkiye turuna çıktım bildiğiniz. hani beni yanında gbörmek ,steyen varsa söylesin ben ben izmire gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bana bisiklet kiralıycaksanız hemen gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 vaniLLe said: DÜSÜNSENE KARANLIKTA GIDONU TUTAYIM DERKEN YA BASKA BISEYI TUTARSAN? gökalp..... düşüncesi bile kötü lan abov fena oldum birden haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar