vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yalniz selesini kontrol et, cok binilmisse follofos oluyo o sele. ben oturamam öle sahsen cocuklari acir insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abi selesiz bisiklet mi olur ahah. kadının kalçalısı, bisikletin... bu sefer bi terslik var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bi de vitesleri, frenleri,sellektörü varmı bak(gece için). zeenciri yağlı mı bak gacur gucur etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ha eet az kullanılmış olsun selesi felan bazen oynuyo sürekli sağa sola tutturamıyosun bi türlü acı yapıyo. vites arttırırken hızlanırken felan problem olmaması önemli tabi. bide 3 kişi binenler var yuh ya. nası taşıdı 3 kişiyi bisiklet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 vaniLLe said: yalniz selesini kontrol et, cok binilmisse follofos oluyo o sele. ben oturamam öle sahsen cocuklari acir insanin. daha önce hiç bisiklete bindin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 BloodyBeast said: kermit said: 4 kişi bisiklete binmek lan denemeliyiz aslında biz 3 kişi bindik arkada sele olsa 4licektik :D Eğer bunu gerçekten yaptıysan iett de iş bulabilirsin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kermit said: ha eet az kullanılmış olsun selesi felan bazen oynuyo sürekli sağa sola tutturamıyosun bi türlü acı yapıyo. vites arttırırken hızlanırken felan problem olmaması önemli tabi. bide 3 kişi binenler var yuh ya. nası taşıdı 3 kişiyi bisiklet. 1 kişi seleye 1 kişi demire 1 kişi direksiyona SAĞ YAP SOL YAP FRENNNNN şeklinde ilerledik 200 300 metre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Ne bisikletler var abilerim ablalarım, aslında 4-5 kişi biniyorlar da yani Türkiye'de pek uygun değil bu hareketler. Tek kazada bitiverir işin, ZIBAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 BloodyBeast said: 1 kişi seleye 1 kişi demire 1 kişi direksiyona SAĞ YAP SOL YAP FRENNNNN şeklinde ilerledik 200 300 metre bi kişide arka tekerleğin yan kısımlarına bassa al sana dört kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Lancelion said: Ne bisikletler var abilerim ablalarım, aslında 4-5 kişi biniyorlar da yani Türkiye'de pek uygun değil bu hareketler. Tek kazada bitiverir işin, ZIBAM. headshot double kill RAMPAGE cool sesli abiyi duyabiliyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Llama said: BloodyBeast said: 1 kişi seleye 1 kişi demire 1 kişi direksiyona SAĞ YAP SOL YAP FRENNNNN şeklinde ilerledik 200 300 metre bi kişide arka tekerleğin yan kısımlarına bassa al sana dört kişi o ayaklar o yan kısımdan kayarsa mutsuzluktan öle bişey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 standart bir bisikletin 4 kişiyi kaldırması baya zor, lastiklr cortlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Sparkcaster said: vaniLLe said: yalniz selesini kontrol et, cok binilmisse follofos oluyo o sele. ben oturamam öle sahsen cocuklari acir insanin. daha önce hiç bisiklete bindin mi? oh evet. bi keresinde daga kaldirdik bisikleti, yani mountainbike'a bindik. cok zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben başkasıyla aynı bisiklete bineme hazı bineceksem tek binerim ik ikişilik bisikletler bana gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 motor almak istiyom ben ama tehlikeli diyolar. masrafı çok oluyomuş 2. 3. 4. ellerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Azeri malı ucuz bisikletler var aga, tavsiye ederim iş görüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abi zaten iki kişilikte yok diğer adamı takip et, muhabbete gir falan, bilemiyorum. herkes kendi bisikletine binsin, dağ bayır dolaşalım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kermit said: motor almak istiyom ben ama tehlikeli diyolar. masrafı çok oluyomuş 2. 3. 4. ellerin. hacmine bajkar hacı yüksek cc ise 5. ele akdar gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Vites attırırken sorun olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 atırmak sorun olamz alışı kuvevtli olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abi yokuş yukarı çıkarken felan ankara yokuşları çok fena 5. el motor sorun olur kalırsın kış günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Aga binmeden önce zincirleri yağlamak gerekir mi? Evde yağ da yok ki pff, go go vazelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Atv alalım sana kermitim yaz kış dağ taş toprak kumsal dinlemezsin. http://195.35.83.106/~xc50855/e-handel/upload/editorpictures/AllroadIS300Silver_s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Werewolf said: Aga binmeden önce zincirleri yağlamak gerekir mi? Evde yağ da yok ki pff, go go vazelin. yeni yağ paçaları mafeder yada bacagı sıçratıyor hiç gerek yok ayda bi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar