mani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 TNT nin yeni dizisi. Pilot bölüm yayınlandı. Yapımcısı Jerry Bruckheimer. Yapım ekibinde CSI serilerindede çalışmış insanlar bulunuyor. Yayınlanan ilk pilot bölümüyle bu dizi tutar diyorum. http://i.cdn.turner.com/v5cache/TNT/images/backgrounds/darkblue/about_bg.jpg said: In Dark Blue,Dylan McDermott is Carter Shaw, the leader of our crack undercover team of police officers whose relentless pursuit of LA’s worst criminals has cost him any semblance of a personal life; Omari Hardwick is Ty Curtis, a recently married cop who struggles to maintain his dual existence; Logan Marshall-Green is Dean Bendis, a shoot-from-the-hip officer whose activities make fellow team members question his loyalties; and Nicki Aycox is Jaimie Allen, a green patrol cop with a hidden past. http://i.cdn.turner.com/v5cache/TNT/images/backgrounds/darkblue_home2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bu adam polisiye seviyor.. o değil adının geçtiği yapımlar da iyi tebrik ediyorum kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Abo duncan collinsworth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 adam baya iyi yaa. değişik bi karizması var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Pilot iyi. Hakkında birşeyler yazmadan önce 1-2 bölüm daha izlemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Hrr pilotu niye görmedim ben nette :( akşam bir bakayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 2. sezonu 1. sezona göre çok çok daha iyi. Tricia Helfer geldi dahası var mı ya ? her bölüm farklı konu tabi bir ana hikayesi yok dizinin ama bu sezon karakterlere biraz daha fazla dikkat etmişler. baya baya güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Bence tam tersi, 2. sezonu Tricia Helfer'a rağmen aynı. O karakterlerle olacak iş değil. Bir Carter'da iş vardı, onu da bu sezon zen bahçesi + Tricia ile bozdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 zen bahçesi 1 bölümle geçti ya. carter aşkı buldu ama sezon finaline doğru sağlam bişi bekliyorum. ty dark side a doğru emin adımlarla ilerliyo gibi bakalım. o cepheden bişiler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 sezon finalini izledim şimdi baya güzeldi. carter coştu zaten ona buna sıkıyor hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar