mani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 TNT nin yeni dizisi. Pilot bölüm yayınlandı. Yapımcısı Jerry Bruckheimer. Yapım ekibinde CSI serilerindede çalışmış insanlar bulunuyor. Yayınlanan ilk pilot bölümüyle bu dizi tutar diyorum. http://i.cdn.turner.com/v5cache/TNT/images/backgrounds/darkblue/about_bg.jpg said: In Dark Blue,Dylan McDermott is Carter Shaw, the leader of our crack undercover team of police officers whose relentless pursuit of LA’s worst criminals has cost him any semblance of a personal life; Omari Hardwick is Ty Curtis, a recently married cop who struggles to maintain his dual existence; Logan Marshall-Green is Dean Bendis, a shoot-from-the-hip officer whose activities make fellow team members question his loyalties; and Nicki Aycox is Jaimie Allen, a green patrol cop with a hidden past. http://i.cdn.turner.com/v5cache/TNT/images/backgrounds/darkblue_home2.jpg
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bu adam polisiye seviyor.. o değil adının geçtiği yapımlar da iyi tebrik ediyorum kendisini
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 adam baya iyi yaa. değişik bi karizması var..
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Pilot iyi. Hakkında birşeyler yazmadan önce 1-2 bölüm daha izlemem lazım.
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Hrr pilotu niye görmedim ben nette :( akşam bir bakayım :P
mani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 2. sezonu 1. sezona göre çok çok daha iyi. Tricia Helfer geldi dahası var mı ya ? her bölüm farklı konu tabi bir ana hikayesi yok dizinin ama bu sezon karakterlere biraz daha fazla dikkat etmişler. baya baya güzel yani.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Bence tam tersi, 2. sezonu Tricia Helfer'a rağmen aynı. O karakterlerle olacak iş değil. Bir Carter'da iş vardı, onu da bu sezon zen bahçesi + Tricia ile bozdular.
mani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 zen bahçesi 1 bölümle geçti ya. carter aşkı buldu ama sezon finaline doğru sağlam bişi bekliyorum. ty dark side a doğru emin adımlarla ilerliyo gibi bakalım. o cepheden bişiler olabilir.
mani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 sezon finalini izledim şimdi baya güzeldi. carter coştu zaten ona buna sıkıyor hastasıyım.
Öne çıkan mesajlar