Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sessiz kalamam artık

Privhunter

Öne çıkan mesajlar

Sevgilim benden bi yaş küçük ben malum üniversiteye gidicem bu sene. Asıl konumuza gelelim, şimdi benim hatuna yavşayan bi herif var ve benimkide bunu biliyor. Adam yüzünden tartışmalarımızın haddi hesabı yok. Gelip bana bide yakın arkadaşım diyor. Allah aşkınıza başınıza böyle bişey gelse ne dersiniz. Ne zaman bi yere gitsek bu herif zırt pırt arıyor nasıl bi yüzsüzlüktür bu! Herifte biliyo benimle çıktığını ne lan bu. Allah aşkına başınıza böyle bişey gelse ne dersiniz. Kafam ciddi derecede atmış durumda adamı bulsam ağzını burnunu dağıtacak durumdayım. Akıl verin bişey yapıyım gidicem artık yarın diycem seçimini yap diye ciddi derecede sinirlerimi bozuyo bu durum.

Bu kız için hayatta vaz geçmeyeceğim şeyleri tek kalemde sildim insanlara arkamı öndüm sırf mutlu olsun diye yapmadığım şey kalmadı.. Takmış bi duruma 3 sene önceki sevgilimi niye hala konuşuyosun diye. 2 hafta çıkmışım ve sonra kız amerikaya gitmiş. Bi daha görüşme ihtimalimiz bile yok denecek kadar az. Kafayı yiycem yakında..

trol murol anlamam kafayı yemiş durumdayım küfretmemek için kendimi zor tutuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Privhunter said:
Bu kız için hayatta vaz geçmeyeceğim şeyleri tek kalemde sildim insanlara arkamı öndüm sırf mutlu olsun diye yapmadığım şey kalmadı..

bu ne ya olay burada bitmiş bir daha da olsa yapma...

çok yanlıs hareketler bunlar asla değmez sonunda da derin pişmanlıklar yaratır tecrübeyle sabit
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...