Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Sevgilim benden bi yaş küçük ben malum üniversiteye gidicem bu sene. Asıl konumuza gelelim, şimdi benim hatuna yavşayan bi herif var ve benimkide bunu biliyor. Adam yüzünden tartışmalarımızın haddi hesabı yok. Gelip bana bide yakın arkadaşım diyor. Allah aşkınıza başınıza böyle bişey gelse ne dersiniz. Ne zaman bi yere gitsek bu herif zırt pırt arıyor nasıl bi yüzsüzlüktür bu! Herifte biliyo benimle çıktığını ne lan bu. Allah aşkına başınıza böyle bişey gelse ne dersiniz. Kafam ciddi derecede atmış durumda adamı bulsam ağzını burnunu dağıtacak durumdayım. Akıl verin bişey yapıyım gidicem artık yarın diycem seçimini yap diye ciddi derecede sinirlerimi bozuyo bu durum. Bu kız için hayatta vaz geçmeyeceğim şeyleri tek kalemde sildim insanlara arkamı öndüm sırf mutlu olsun diye yapmadığım şey kalmadı.. Takmış bi duruma 3 sene önceki sevgilimi niye hala konuşuyosun diye. 2 hafta çıkmışım ve sonra kız amerikaya gitmiş. Bi daha görüşme ihtimalimiz bile yok denecek kadar az. Kafayı yiycem yakında.. trol murol anlamam kafayı yemiş durumdayım küfretmemek için kendimi zor tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 aga vaktinde yakın bi arkadaşımın başına da çok benzeri bi olay gelmişti, şimdi dediği laf bu "keşke o zamanlar biraz daha anlayışlı olsaydım" (3 yılı geçiyo başından geçeli) şimdi bile pişman birden coştuğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 canını sıktımı hatunu salmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Sözlerimi geri alamam Yazdiiimi yeniden yazamam Çaldiiimi baitan çalamam Bir daha geri dönemem asfasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 öle deme be valla salacaksın seven insan yanında kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Fistan said: Sözlerimi geri alamam Yazdiiimi yeniden yazamam Çaldiiimi baitan çalamam Bir daha geri dönemem asfasdfs paticikte bitmesi gerekenler by fistan Fistan said: Bitsin: ciddi konu trollemeleri . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bitsin cidden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 -ayrıl -çocuğu ara küfür et -çocuğu döv -yat uyu herhangi biri etkili olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ahahhahsda güzeldi. topici acan arkadaş sana en iyi tavsiyem o çok yakın arkadaşlarla GÖRÜŞMÜCEKSÜÜĞN demek yerine yavaşça sinsice aralarını bozmak aralarına girmek daha etkili bi çözüm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 izınt it ironik donç yu tink ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 BloodyBeast said: ahahhahsda güzeldi. topici acan arkadaş sana en iyi tavsiyem o çok yakın arkadaşlarla GÖRÜŞMÜCEKSÜÜĞN demek yerine yavaşça sinsice aralarını bozmak aralarına girmek daha etkili bi çözüm ;) o nasıl olucak aç biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 düşmanını yakından tanı git kanka ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 yav git döv o kadar uğraşçaana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 git döw kız da ona koşsun sen de avcunu yala. yok vazgeçtim yalama başka bişe yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Sen hic sex and the city izlemiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Eski halim 2 hafta cik aldat ve ayril seklindeydi nedense asik oldm bu kiza degistm tamamen baska biri oldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Sevgili arkadaşım öncelikle merhaba şu anda dünya üzerinde 9987897 kişinin yaşadığı bir problemle başbaşasın yapman gereken şey kafanı hiç yormamak sana tavsiyem vücudundaki testosteron miktarını düşürmen nasıl düşüreceksin orasını sen düşün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Acı gerçeği görmen lazım, o ilişkinin geleceği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Privhunter said: Bu kız için hayatta vaz geçmeyeceğim şeyleri tek kalemde sildim insanlara arkamı öndüm sırf mutlu olsun diye yapmadığım şey kalmadı.. bu ne ya olay burada bitmiş bir daha da olsa yapma... çok yanlıs hareketler bunlar asla değmez sonunda da derin pişmanlıklar yaratır tecrübeyle sabit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kızlar saks,erkekler de saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 K.O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 cokiyi said: Sen hic sex and the city izlemiyor musun? Aşırı kötü bir dizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ahh bella demiş bile kızlar sux erkekler sux. yer yer lezbiyenler ve gayler bile sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 senko said: yer yer lezbiyenler bile sux. hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 senko said: ahh bella demiş bile kızlar sux erkekler sux. yer yer lezbiyenler ve gayler bile sux. lezbiyenler ve gaylerde erkek ve kızlar senko. 3. ve 4. cins değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar