sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 subzeo bu konuda boşa gitcek gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 cümleten geçmi$ olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sys64738 said: subzeo bu konuda boşa gitcek gibi :S amacım zaten madalyanın önemsizliğini sizlere göstermek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: sys64738 said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: Bella said: suBzer0 said: eagle_dnz said: BloodyBeast said: bu topicte potansiyel var var ya olmaz mı valla tohumu attım elele uçuruma devam ederseniz her türlü gelirim :D var mı harbi potansiyel? olabilitesi var. hem de öyle bi var ki böyle voltranlık tam abi yapmayın ya ban yicez şimdi lütfen... bak rica ediyorum... yemeyiz ya hem elebaşı bloodybeast ona atarız suçu eminmisin hocam? sakata gelmeyek harika duruyor işte çekiciliği de oradan gaza geliyorum abi yapma :) abi adam yırttım diye piramit yapıyor ahahaha bilmiyoki ipin ucu kaçtı bizde ayarı aldık :) yaaa kaçsın nolcak bırakın ayar vermeyi siz de quotelayın :D tabi abi sıkıntıdan .okumu duvarlara sürücem zaten şimdi... evet ya saat olmuş 3 başka napalım hem garbage burası çöplük yapıyoruz işte daha ne so? what? :D nothing... else... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 suBzer0 said: sys64738 said: subzeo bu konuda boşa gitcek gibi :S amacım zaten madalyanın önemsizliğini sizlere göstermek :P helal olsun :D gaza gelip sayfa sayfa quote yapacam o olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: sys64738 said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: Bella said: suBzer0 said: eagle_dnz said: BloodyBeast said: bu topicte potansiyel var var ya olmaz mı valla tohumu attım elele uçuruma devam ederseniz her türlü gelirim :D var mı harbi potansiyel? olabilitesi var. hem de öyle bi var ki böyle voltranlık tam abi yapmayın ya ban yicez şimdi lütfen... bak rica ediyorum... yemeyiz ya hem elebaşı bloodybeast ona atarız suçu eminmisin hocam? sakata gelmeyek harika duruyor işte çekiciliği de oradan gaza geliyorum abi yapma :) abi adam yırttım diye piramit yapıyor ahahaha bilmiyoki ipin ucu kaçtı bizde ayarı aldık :) yaaa kaçsın nolcak bırakın ayar vermeyi siz de quotelayın :D tabi abi sıkıntıdan .okumu duvarlara sürücem zaten şimdi... evet ya saat olmuş 3 başka napalım hem garbage burası çöplük yapıyoruz işte daha ne so? what? :D nothing... else... matters... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 adeta bir aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bir tutku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben sendeeeeeeee tutuklu kaldııııım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ne bir nefes , ne bir tutku , beşiktaşım anlatılmaz bir sevgi buuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yaaa beşiktaş dedin bütün dayanışmayı keyfi kaçırdın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 tamam piramit mis oldu haydin simdide sfenks yapmaya >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 onu bilmiom ben lo ?? dnz artık anca beraber kanca beraber kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sfenkse gücümüz yetmez uzaylı şart... tamam sub ayıpsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Kart atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 öğretin merak ettim yapmayın etmeyin anlatın şu garibe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hatun başlı aslan heykelleri vardır ya girişe falan her iki yana koyarlar eski mısır da falan o sfenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 heee :) nasıl yapıcaz onu agali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hatun baslıda bı acaip olmus yav :D firavun illüstrasyonu onlar kafa yapıldıgı donemın fıravunu govde aslan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 oo bizi aşar too old for these staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 coamenel said: hatun baslıda bı acaip olmus yav :D firavun illüstrasyonu onlar kafa yapıldıgı donemın fıravunu govde aslan :D hatun gibi ama böyle uzun saç flan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 eagle_dnz said: coamenel said: hatun baslıda bı acaip olmus yav :D firavun illüstrasyonu onlar kafa yapıldıgı donemın fıravunu govde aslan :D hatun gibi ama böyle uzun saç flan ya abi aslında o golden kulagı gıbı olan sacı degıl baslıkları mısır sosyetesının sac sakal ölümüne sıkı örgü olurmus zamanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 harbi epikmiş lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hmm tşekkürler bilgi için :) aydınlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar