paranoya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ulyima x çıktımı çünkü heryerde shardların üstünde ultima x yazıyo bide bu sitede ultima x için gm programları download edilie biliyor uoidn.uoevolution.sm ben bu işi anlamadım oyun çıktıda biz mi bilmiyoz çıktıysada nerden bulunur[signature][hline]THoHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ultima X Sphere RunUo Gibi Bişi Desteklemicek Diye Biliorum? Cünkü Oyun Single Player Olucak + Senin Verdiğin Sitedeki O Programlarda Ultima X Icin Değil Ultima Online Icin .. Arama Motoruna Ultima X Yazarsan Yararlı Bilgiler Bulabilirsin. ..[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená [Bu mesaj RaVena tarafından 09 Haziran 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bir Arkadasım bana ultima x i Söyle Tanımlamıştı.. şu an da oynanan ultimanın 3 boyutlusu ve internetten oynanabilecek .. ve sanırım serverleri 2000 kisilik falan olacakmış.. hatırladıklarım bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Arkadaşın Yanlış Sölemiş. Dediğim Gibi Arama Motoruna Ultima X Diye Yazın Yardımcı Konular Bulacaksınız..[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 şu anda oynanan ultimanın 3 boyutlusuna biz Ultima Online 3D diyoruz ve öle 2000 kişilk serverlarıda yok[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 cıkmadı daha onu biliorum 3 boyutlu gayet güzel grafikleri var uo ile alakası yok single player mı multi mi emin değilim ama multi gibi kalmıs aklımda. biraz araştırın bulun kardeşim :p[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ben Fps olarak bir ultima online gördüm hatta araştırırsanız nette screen shot dahi bulursunuz ama x mi başka şeymi bilmiyorum. Sözde 2 sene önce çıkacaktı.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 first person shooter pompalı almış paladin güm güm şehri yağmalıyo fdshjkda[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar