SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Yaşamdan bezdirdi lan, çok itici sesleri var, birde kovuyorsun geliyo yine. Karanlıkta göremiyorsun ama varlığını hissediyorsun. Korku filmi gibi. Pike çektim boynuma kadar yanıyorum şimdi, napsam lan ben bu mahlukata simdi kalkıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Arkadaşınıza kamikaze yapıyorlar, biriniz de eline gazete alıp öldüreyim demiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 HIAAAAAAA REEEYYYD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 aga ss kovan sık kendine ahanda böle bisiymis bende ilk defa gördüm,off falan var onlardan alsaydın bi de efsane var abi bunun kokusuna bayılıyorum über bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 abi garip bişeydi o ya kafa yapıyodu bi müddet sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 gercekten de kafa yapıo,bazen sigaram kalmıyo onu yakıyorum tütüo fln cok güzel oluyo deneyn abi tavsie ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Odada kağıt yaktım gitti, hiçbir yerde duymadım, sadece koku rahatsız eder diye düsündüm, cidden etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ulubatlının gençleri zeka fışkırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 vivavale said: gercekten de kafa yapıo,bazen sigaram kalmıyo onu yakıyorum tütüo fln cok güzel oluyo deneyn abi tavsie ederim :D askemjasklmdaposkd bu ne abi :) ısajerı0asjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 sivri görünce ışıkları kapatıp yan odadaki tüm ışıkları açmak etkili oluyo. gidiyo hipneler hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 martial arts kasın abi ben sensei oldum ronin silahlarından terlik konusunda cek tehlikeli olabiliyorum elimde terlikle sorun olmuyo artık sıvrısınek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 FromTheHell said: sivri görünce ışıkları kapatıp yan odadaki tüm ışıkları açmak etkili oluyo. gidiyo hipneler hemen. sivrilerde gece görüşü war.. yani önerdiğin tact direk fail. kağıt yakmayı deneyecem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar