DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Selamlar, Öncelikle bu forumu görünce çok sevindim, CoH için bir alan ayrılması şu an az da olsak oyunu oynamak isteyen arkadaşlar için iyi bir tanışma fırsatı olacak. Şu an bu alanın moderatörü kim? Kimse yoksa ben aday olabilirim. 1 aydır günde en az 3 saat olmak üzere oyunu oynuyorum, yeni gelen arkadaşlara bilgim dahilinde yardımcı olabilirim.[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse
Way Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 kim buraya fazlaca bakabilirse o olsun tabi bide oyun bilgisinin ii olmasida lazim =)
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 valla bence oyunda levelı en yüksek olan olsun bu mantıklı :)[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 moderator siteyi duzenlemez, sadece forumuns eviyesinin dusmesini engeller. Oyunu kac gunur gunde kac saat oynadiginiz onemli degil yani kisacasi, ya da en yuksek lvl olma (hele soole bi zamanda, MMORPG lerin artik sidik yarisi oldugu zamanda) Simdilik modsuz gitmesi ideal, zaten bu bolumde takilan ve seviyesini gosteren kullanici bir sure sonra moderator yapiliyo
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 heh mod belli olmuş o değil de giden avatara yandım ben :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Knight of the Black Rose abi... :) Tarzımız belli olsun...[signature][hline]Devvo, Blaster-Magic, Justice
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 hehe kask yerine göğüs zırhını avatar yapmak olmaz tabii bi an bilekroz sandım :D
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hayırlı olsun devvo :) lineage2 den vakit bulursam bi ugrayacam bölümüne çay içmeye :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Teşekkür ederim abi, başımızın üstünde yerin var. Lineage e ben hiç ısınamadım, level7 oldum baydım (testte), millet level55ler olmuş, helal dedim valla.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 O diil hayırlar olsun, rüyamda Nefr'i ve bi kaç arkadaşı daha CoH alanına admin olmuş olarak görüyorum. "Lan, ne biçim iş, ben tek başıma admin olamıcak kadar yetersiz miyim?" falan diyorum kendi kendime. Sanırım adminliğe biraz fazla kaptırdım kendimi. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 lol karabasan olsa gerek yahu bi tarafım mı kaşınıyo ne, 50 dolar da çok ama, ne aç gözlüymüş bu ncsoft da ;)[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 50$ ve aylık 15$ dolar bütün MMORPGlerde standart gibi bir olay oldu, Everquest sayesinde.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 benim level 17 fire blasterım var ben operator olabilirim oyunun arayuzu herşeyi hakkında bilgi verebilirim level 17 ye kadar hunt zone ları söyleyebilirim isterseniz tabi hehe
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Erutan, Oynadığın serverı ve karakterinin ismini yazar mısın, seni de ekleyelim listeye?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Yanlız Abim vazgeçti almicakmış oyunu =(
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya hangi serverda oynuosunuz ben daha bugun aldım ama bi servera girdim cok bostu bu arada tutorial i gecemedim :)) gorunmez bi herif var vurup duruo
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: DA2019, 07 Haziran 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Karakterleri biraraya toplayalım, yeni oyuna başlayacak arkadaşlar, justice serverında toplanıyoruz. Bilginize... ... Yazmışım "Sticky" City of Heroes Oyuncu Listesinde.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Öne çıkan mesajlar