Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 g25 var arkadaş da undercover almış da ayarları bi türlü yapamadım.yardımcı olabilcek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 g25 ile undercover gibi dandik bi oyun oynanmaz. dirt, grid hatta lfs oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Kendercik'te var G25, ona linki attım. Girince bakar artık. Ama nasiplenmiş biri olarak ben de söyleyeyim yani NFS küfür öyle epik bir alete. LFS ile araba kullanılıyor direkt zaten. ben LFS ile kavrama noktası muhabbetini falan çözdüm hatta haha. GRID de kurtarır, başka G25'e yetebilecek araba yarışı bilmiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 simbin oyunları tabii ki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ya hangi oyun olduğu pek önemli değil benim için.alıştırma olsun direksiyon gaz fites falan.lfs ve gridi bilmiyorum bu arada araba yarışı oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 moriQ said: g25 ile undercover gibi dandik bi oyun oynanmaz. dirt, grid hatta lfs oyna +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 balpik kabloyla bağlaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Live for Speed buradan indireceğin demo versiyonunda 2 araba bir de pist var. Dilersen tek başına takılırsın, dilersen takılmaz cpuyla yarışırsın. Dilersen de demo serverlara girip multi yarışırsın. G25'im var, denemek istiyorum falan diyorsan iyi oyundur, tavsiye edilir. Ayarlarını da bulursun. 101-105 yap ilk ve genel ff ayarını, diğerleri 0 olsın. Centering speed de (en alttaki ff ayarı, şu an açamadığım için karıştırıyor olabilirim)enabled olsun ama o da 0'da dursun. Report combined pedals sakın seçili olmasın Direksiyon turu da lfs demodaki araçların özüne uygun olarak 720 derece olabilir. LFS'de 900 derece dönen araç yok da, yine de kullanılabilir. Oyun içi ff ayarını da önden çekişli araç için 50 gibi, arkadan itişli olan içinse 31 gibi bir şey yap. Tabi aracın ayarına göre çok değişir sertlik. Sen bu civarlarda uygun gördüğün bir şey yaparsın. NFS içinse G25 ayarlayabileceğini gerçekten zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 dele sağolsun ayarladı ya.vitesi sadece debriyajla değiştirmiyosun o kadar.dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 hakikaten lfs oyna cmr falan oyna yani derdin alıştırma ise LFS oyna ama. nfs arcade tamamen fazla bişi vermez. bi de trafik simulasyonları var. grafikleri berbat ama alman oyunu var mesela nette. o da olabilir, g25 ile çalışıyor. ama yine de g25 için PUGH! bi oyun. g25 ile lfs, her türlü kral ralli oyunu (ralli oyunu oynarkene ağzı açık bırakarak oynamalısınız) grid vs oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 olm. nooldu bizim le patis 24h yarışı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 istanbulda değilim şincik :( ağustos ortası gibi dönücem bi değişiklik olmazsa. ezici geçen bi senenin ardından yayılmalardayım. nete bile bakamıyorum fazla. öle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 pati lfs turnuvası mı var? Becerebilmek şart değilse ve uygun bir zamanda olursa ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ehue güzel olur aslında. patisel bi lfs. asıl lemans güzel olur 24h değilde bi 6h fln dayanıklılık ehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 6 saatte zaten yorulup yapacağım hatanın haddi hesabı yok; 6 saati geçtim huzur içinde telefon çalmadan, anam babam bir şeyler demeden 20dklık yarış tamamlayamıyorum genellikle. Kısmet artık... Katılmak isterim de zamanını uydurabiliriz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 boş ev lazım direkt ya. anne babayı tatile ya da yazlığa falan yollayacan direkt :D telefonun da fişini çekecen. cep telefonunu da sesize aldın mı, tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 öğrenci evi olduğu için ben yapiodum onu ya. ana baba yok zaten. telefonu aliodum sessize, bizimkilerede diomdum beni rahatsız etmeyin diye kapiodum kapıyı. açıodum test drive'yi miami'yi 3-4 kez turluyordum böyle. arkada da acdc. ehue müthiş oluyor walla. tavsiye ederim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 canım çekti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ağustos'ta yapalım. Gün olarak uydurmaya çalışırız, olur herhalde bir şeyler. Benim bir acayip yoğunluğum var da... Çok da önceden belli değil ne kadar yoğun olacağım. Bir de birisi kız arakadaşıma açıklasın neden telefonu açmadığımı. Bana inanmaz falan :D Çok beynimi yer sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar