Perseus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya arkadaşlar ben bu dragon map editorunu kulanırken map dosyasını bmp'ye çevirirken dragondan "00 is not a valid value" gibi bi sorun alıyom nasıl düzeltebilirim? Ve ya bu hatayı almamam için ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Şimdi gigabyte arkadasımız da aynı sorun la karşılaşmıştı sorununun cevabı şudur : Dragonsp yada Dragon_m2b ile yapmaya çalışıyorsun büyük bir ihtimal.Onları kapıyoruz. Sonra düz Dragon u açıp 10 sn kadar bekledikten sonra Ok'e basıp işlemimizi tamamlıyoruz[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dragon map2bmp çalışmıyor. ryandor forumlarında fixlenmiş hali vard. orada bulabilirsin.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Yukarda belirttim öyle yaptığı zaman olucaktır.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Adam harita yapmaktan bahsetmiyor, map'i bmp'ye çevirmeden bahsediyor.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Perseus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bu ryander forumlarının adresi nedir :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya zaten diyorum yukardakini yaparsa çeviricek allah allah zıt gitme kardeşim.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Dragon'u kullanırken hata... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dragon map2bmp çalışmıyor. ryandor forumlarında fixlenmiş hali vard. orada bulabilirsin.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Yukarda belirttim öyle yaptığı zaman olucaktır.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Adam harita yapmaktan bahsetmiyor, map'i bmp'ye çevirmeden bahsediyor.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Perseus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bu ryander forumlarının adresi nedir :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya zaten diyorum yukardakini yaparsa çeviricek allah allah zıt gitme kardeşim.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Dragon'u kullanırken hata... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Adam harita yapmaktan bahsetmiyor, map'i bmp'ye çevirmeden bahsediyor.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bu ryander forumlarının adresi nedir :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya zaten diyorum yukardakini yaparsa çeviricek allah allah zıt gitme kardeşim.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Dragon'u kullanırken hata... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar