strangegoodby Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 çok merak ettim biraz araştırıyım dedim.istiklalde boulderhane yi bulabildim.yani en çok önerilen yer orası oldu.burası dışında başka nereler var.mesela anadolu yakasında?sürekli yapan yada yapmıs olan patilerde mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 düz duvara diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 enerji bol geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Boşver yapayı. Gerçeğinin yerini tutumaz. Ballıkayalar en yakın ve en iyi seçenek. Eğitimin mi yok? Üniversite dağcılık kulüplerini dene. Yıldız (ki benim kulübüm), İTÜ ve Boğaziçi'nin dağcılık kulüpleri eğitim bakımından gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bende yıldızlıyım da.şimdilik yapay olsun istedim.yapayda baktım artık yetmiyo o zaman gerçeğine döneriz.bi kaç kişi eğitim falan veriyorlar dedi orda.onunda katkısı olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar