Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Ben bu vista'ya geçtiğimden beri rahat yüzü görmedim. Vallahi cıkar cıkmaz orj. Win7 alıcam ya. Neyse sorunumuza gelelim. Bilgisayar olup olmadık yerlerde Mavi ekran hatası veriyor, reset atıyor. Daha cok birşeyleri acıp kapadıgında yapıyor bunu. Hata kodu şu : 6.0.6001.2.1.0.768.3 Google'da aratınca sorunu ve cevabını buldum galiba. http://help.lockergnome.com/ Çalıştır > Sigverif.exe yazıp , hatalı yeri buldum galiba ama windows'un içinde ve silemiyorum silmeme izin vermiyor. Biraz karıştırdım ama cokta kurcalamak istemedim bilgisayarı saldırılara acık duruma getirmeyelim diye. Win. içinden nasil silebilirim o dosyayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Valla bende oyun oynarken çok ısınınca veriyo. Durup dururken verdiğine emin isin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 unlocker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 yok durup dururken veriyor. Yani acıyorum bilgisayarı. Virüs taraması baslatıyorum acaba virüs'mü girdi diye bir süre sonra veriyor işte bu hatayı. Everest'ten baktım asırı ısınma yok. İlk defa dün football manager'dan cıkarken save&quit dedikten sonra yaptı. Dünden beri paso atıyor Unlocker nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 O dosyayı silmek için işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bazı programlar kullandıkları dosyayı kitlerler başka programlar erişemesin diye. Bu programlar tam ve düzgün olarak kapatılmadığında, kitledikleri dosyaların kilitleri kapalı kalabilir. Haliyle o dosyalar erişilmez kalabilir (restart çözer bu durumu genelde). İşte bu tarz dosyaların kilidini (gerekirse ilgili programı kapanmaya zorlayarak) açmaya, istersen de açıktan sonra silmeye yarıyo. Bazı nedenini tam olarak bilmediim sebeplerden dolayı bazen dosyalar yok yere kilitli kalabiliyo, unlocker bu durumda da işe yarıyo. Yazıyı okuyunca bad sector olabilir diye düşündüm. Sonra baktım ki "save&quit yapınca ilk çıktı ortaya" demişsin, daha da kuvvetlendi bu şüphem. FM'nin kurulu olduğu hard diske bi check disk atmayı dener misin? Onu nerden yapıyorum, dersen http://maximumpcguides.com/windows-vista/how-to-use-check-disk-in-windows-vista/ bu adrese bi göz atmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bende de durduk yere mavi ekran veriyodu. Böyle açık bilgisayar kullanmıyorum bile pıt mavi ekran. Bide direk resetliyoda mavi ekrandan sonra hata kodu bile alamadım. Format attım Win7 EC yükledim düzeldi baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Kojiroh said: Bazı programlar kullandıkları dosyayı kitlerler başka programlar erişemesin diye. Bu programlar tam ve düzgün olarak kapatılmadığında, kitledikleri dosyaların kilitleri kapalı kalabilir. Haliyle o dosyalar erişilmez kalabilir (restart çözer bu durumu genelde). İşte bu tarz dosyaların kilidini (gerekirse ilgili programı kapanmaya zorlayarak) açmaya, istersen de açıktan sonra silmeye yarıyo. Bazı nedenini tam olarak bilmediim sebeplerden dolayı bazen dosyalar yok yere kilitli kalabiliyo, unlocker bu durumda da işe yarıyo. Yazıyı okuyunca bad sector olabilir diye düşündüm. Sonra baktım ki "save&quit yapınca ilk çıktı ortaya" demişsin, daha da kuvvetlendi bu şüphem. FM'nin kurulu olduğu hard diske bi check disk atmayı dener misin? Onu nerden yapıyorum, dersen http://maximumpcguides.com/windows-vista/how-to-use-check-disk-in-windows-vista/ bu adrese bi göz atmayı dene. check disk yaparken mavi ekran cıkıp reset lerse peki sorun olurmu ? (yapabilirde,yapmayabilirdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 O sitede de söylemiş, check disk'i yarıda kesmek sorun çıkarabilir diye. Eğer mavi ekran çıkarsa, evet olabilir. Check disk yaparken mavi ekran vermesi gibi bi durumun mümkün olduğunu düşünmüyorum ben, hatta açıkçası böyle bi ihtimali düşünen birini ilk defa gördüm. Hard disk haricinde aşırı bi donanım kullanımı olmadığı için mavi ekran da çıkmaz muhtemelen. Hem check diskin amacı zaten bad sector varsa bulmak olduğuna göre, işlem esnasında bad sector yüzünden mavi ekran vermesi de pek olası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ne biliyim abi firefox'la int'te bile girsen resetliyor kafasına göre (1 dak. - 5dak. sonra). Tırstım biraz. Herhangi bir işlem yaptımı gidiyor yani . Virüs taramasında'da gidiyor. Bad sector'de gitmez diyorsun yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 güvenli kip'te yapsam peki bu işlemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Offf unlocker'da çalışmıyor. Ne bicim bi program anlamadım acıyorum programı sağ altta ikon cıkıyor sadece sileceğim dosyanın üsütne geliyorum sağ tikliyorum unlocker yok menüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bilgisayarda kullandığın antivirüs programları hangileri söylermisin (tamamını) Ek olarak bilgisayar açıldığında hangi programlar çalışıyor otomatik olarak? MSConfig'den bakabilirsin.Bilmiyorsan daha detaylı açabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Abi zaten eğer Windows'un kurulu olduğu hard disk'e check disk atamaz Windows çalışırken. Bi sonraki restart'ta otomatik başlatır check disk'i. Ayrı çalışır yani Windows'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Thugsta said: Bilgisayarda kullandığın antivirüs programları hangileri söylermisin (tamamını) Ek olarak bilgisayar açıldığında hangi programlar çalışıyor otomatik olarak? MSConfig'den bakabilirsin.Bilmiyorsan daha detaylı açabilirim. devamı... anti virus olarak'ta birtek a-squared var onuda virus taraması için acıyorum sanırım başlangıcta olmuyor.Birde super anti sypware kurulu. @Kojiroh Dediğini yaptım ama malesef düzelmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 unlocker benzeri başka program varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Enteresanmış olay.asquared dediğin gibi free versiyonu manuel çalışır.Antivirüs çakışması falan yok yani.Açılış programında da tek şühelendiğim Deamon Tools olabilir.Zamanında bana sorun çıkarmıştı.Senin sorun Deamon Tools kurmadan önceden varsa demek ki Deamon Tools'un alakası yoktur. Doctus.org 'a sormayı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 deamon tool kurulu pc'de daha önce böyle bir sorun yaşamadım. Daemon tool kurduktan sonra başka programlarda kurdum mesela 7zip, Magic iso vs... hepsi menüde cıkıyor sağ tıkladıgımda ama unlocker yok. Alternatif program varmı buna peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Baktım olmuyor bilgisayar'a format atıyim dedim ordada mavi ekran cıktı şaka gibi ya. Windows'un yüklü oldugu yere format attim. C:'ye windows yüklerken bile mavi ekran cıkiyo ulan ne pis birşeymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Masticore said: Baktım olmuyor bilgisayar'a format atıyim dedim ordada mavi ekran cıktı C:'ye windows yüklerken bile mavi ekran cıkiyo ulan ne pis birşeymiş bu Double OEEEEEHHH ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 http://giveupinternet.com/wp-content/uploads/2008/12/bluescreen-fail-double-fail.jpg tam bu olmuş senin durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Thugsta said: Masticore said: Baktım olmuyor bilgisayar'a format atıyim dedim ordada mavi ekran cıktı C:'ye windows yüklerken bile mavi ekran cıkiyo ulan ne pis birşeymiş bu Double OEEEEEHHH ::o Evet error hatasının ayrıntısında da Registry key Corrupted hatasi yaziyor. Ne saçam bir işletim sistemidir bu ya OSX'in gözünü seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 usta bence senin hdd'de bi sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abi benimde hdd mavi ekran çekerdi arkasındaki ide kablosunu değiştirdim düzeldi . ha bilmem neden düzeldi ama düzeldi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sorun ram'dan mış. Ne alaka anlamadım niye böyle bir hata kodu verdi Corrupted key'le alakası ne yani... Boşu boşuna formatladım pc'yi. 2 slot'u cıkarsam yetermiş garantiye vercektim geri gelecekti... Neyse ders olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar