Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bune ya ınsan kaybolur bu mapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 JFAMAP said: Omnipotent said: U Z A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 noobofturkey nickli adamla sıçmaya bile gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Omni, Türkçe yazmayı öğrenmen lazım hacım. Noktalama işaretleri özellikle. Gerçi biz kimiz, sizin gibi muhteşem insanlar karşısında ama olsun. İdare edin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 malezyalının bile oynadığı oyun için bu kadarına katlanamıyorsanız haksızsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bir de Türk Warcraft oyuncuları baksın başlığa, diğerleri bakmasın söliyimde karıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Burası öyle +rep forumları gibi değil ki, milletin yaptığı en ufak şeyler için bile "DOSTUM HARİKA OLMUŞ ELİNE SAĞLIK" demiyoruz biz, ne gördüysek onu söylüyoruz. Harita yapmışsınız işte, ne dememizi bekliyosunuz ki? Bi de ben ömrü hayatımda ilk defa burda gördüm haritayı, nası bi başarı bu? Fahişe madness örneği harika verilmiş mesela, gerçekten süperdir o. Sırf reklam yapmak için üye olduğun yetmiyomuş gibi hem milletle birebir atışmaya girmişsin, hem de bi tane yancı bulup onu da üye etmişsin buraya. Bu tarz şeyler burda sökmüyo, güle güle. Bu arada peşin edit: asıl nick efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 baştan sona heyecan içerisinde okudum. Dünya Türk Olsun CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omnipotent Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben yancı değilim ama mapi yapanı tanıyorum orası doğru bu konu altında sadece paticik forumundaki insanların ne biçim insanlar olduğunu gördüm konuyu okuyan görende adam girmiş size küfür etmiş sövmüş zanneder kendisi artık girmez buraya çünkü yıllardır böyle ortamlardan köşe bucak kaçtı sizinle polemiğede girmez diyeceğini demiş arkadasından daha fazla konuşmayın o yaşını başını almış bi adam bide paticiğe konu açayım demiş hata yapmış herkesin hataları var mapi yapan kişiyide öyle kabul ediyorum bakın olumsuz fikir belirten tek kişiyi örnek göstermiş onun gibi olun kimseye saygınız kalmamış amacınız insanları ezmek küçük düşürmek aşşağalamak konuya daha yazılan ilk 2 mesajda birisi leş demiş öbürü bok gibi demiş böylemi davranmak gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Kendisine tapıyoruz. Böyle map yapmak Türkiye'de 2 3 kişinin harcıdır. Vallaha müthiş bir şey. Blizzard'la konuşucam aldırıcam bu adamı oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omnipotent Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 joker saçma konuşma adamın pohpohlanmaya ihtiyacı yok istemiyorda sadece tek aradığı şey beğenmeyen kişilerin niye beğenmediğini belirtmesi ama adama bok gibi...gibi yok leş vs vs derseniz hiç bir yardımınız dokunmaz adamın tek istediği şey "haritayı beğenmedim çünkü vs vs vs vs vs" tarzında bir cümledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omnipotent Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bide evet türkiyede böyle map yapmış birisini gösterin onunda oyununa bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Basınla ilişkiler nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mashed Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Siz ne seviyesiz insanlarsınız.Dota bilginiz yok we bilginiz yok w3 bilginiz yok hayatınızda world edit dosyasını açmamışsınız oyunu oynamamışsınız bile aptal aptal konuşuyorsunuz.Utanmadan birde garena ya laf atmış bazı akıllı olduğunu sanan kişiler.garena dünyanın en iyi playerlarının olduğu yerdir.Hadi weplaya gidin apem31 oyunlarınıza geri dönün JFA sizi aşar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Baskın basanındır. Daha arkadaşın varsa çağır bence. Diyodum ki tüm işsiz güçsüzlere haber salmışsın küfür etmeye geliyolar :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Omnipotent said: konuya daha yazılan ilk 2 mesajda birisi leş demiş öbürü bok gibi demiş böylemi davranmak gerekiyor ? adam burda haklı olabilir yalnız. herkese tanıdığı arkadaşı gibi davranıyor bazı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 mtiozmu mayoz bölünüyo la bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yalnız buraya raid düzenlemek de bi acayipmiş ha. haklı durumdayken haksız hale de sizin yaptığınız gibi düşülüyor garenacılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Adres verin geliyoruz!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 konuya yazan ilk 2 kişi bence de hayvanlık yapmış ama siz 2 kişiye göre tüm paticiği genellerseniz karşınıza alırsınız yani burdaki herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 cok asiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 JFA.Doğuş said: Ya siz hangi serverın ayakcısısınızki buraya gelip löm löm konuşuyosunuz kimsenin size küfrettiği yok ama cahiller ordusu oldugunuz bir kesin bunu koyduk kenara.bu insan bunu yaptı zevk almak icin yaptı öyle yok beni övün bövün büzün bu yüzden degil kimsinizki siz övüceksiniz bu adamı bu adam ugrasmıs belki yıllarca kimsiniz yani capınız ne cümünüz ne dünya kriterinde ki garenaya laf eden insan insanmıdır siktirin gidin counterinizi oynayın saygılar abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 neden bu akdar saldırıldı bende anlamadım, sacma oldu cok neyse diyeceğim su, Mashed said: garena dünyanın en iyi playerlarının olduğu yerdir. dunyanın en iyi wc3 playerları battle.net'te ladder kasıyo tunuva kasıyo, dunya turnuvalarına katılıyo, garenayla custom maplerle cok işleri yok adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar