yayengec Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bilmeyen yoktur belki ama hatırlatmak istedim..... smiter pala life çalmaz boşuna bu tarz itemler seçmeyin... mesela kafaya buşuna vampiregaze takmayin... bunu yerine Orphan's Call setine ait Guillaume's Face (Winged Helm) çok daa idir.. (ki özelliker : +120% Enhanced Defense +30% Faster Hit Recovery 15% Deadly Strike 35% Chance of Crushing Blow +15 To Strength) hem ölümcül vuruş hem sıkıştırma :D armor icinse fantazi ye gerek yok basitce ya bi duress yazin (shael+um+thul) yada Shaftstop (Mesh Armor) kullaninin Shaftstop taki "Damage Reduced By 30%" smiter icin cok ii bir özelliktir ... hele birde bu armoru "1 Ko Rune + 1 Lem Rune + 1 Perfect Diamond" ile küpte up ederseniz tadindan yenmez.... kalkan olarakta vortex e yazili bi rw. tercihen exile ama zor :D, spirit te olur.. cünkü smit damage en yüksek item vortex tir... ama haliyle vortex bulmak zor.. bunu yerine zakarrum veya gilded değil Kurast Shield e yazili bi rw daa cok isinizi görür cünkü kurast in damage i nerdeyse vortex kadar var hatta min daha fazla.. bot+kemer+eldiven=dracul+verdungo+gorerider (olmassa olmazlar...) amu higloard ... ring bi tane mutlaka raven (20 dex li) dieri resistli mesistli 20 str li bi rare ring... silah size kalmış imkan olsa grief olsa... :D ve üzerinize bolca Faster Hit Recovery ve life small charmlar... damage charm almayın boşuna bi işe yaramaz... itemlerdeki deliklere sadece shael rune... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ben o vampire gaze'i yanci icin istediydim ama neyse :> diger tavsiyeler icin saolda draculs bulsak gg zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Epey ucuz olup da epey yüksek cb ekleyen rw var. Black sanrim. edit: silah olarak demek istedim. Farketmez falan değil yani, lazim mutlaka (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Black yaramaz ya. Bende var isteyen olursa veririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Nasıl yaramaz ya? Ne yapacaksın ki silahı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Ben frost zealotum bosslar hariç yatıyor offta. Sonuçta hpsi düştükçe vurduğu dmg de düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Pvp build ilk olarak. pve icin kasmayin bosuna. Cok item isteyen bi build, charmlarina kadar kusursuz olmali yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jive Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 amulet higlord demişsin ama smite deadly vurmaz yani the cat's eye amulet cok daha makbuldur. +25 dex yani 25 stat'i istediginiz baska bi faktör e verebilirsiniz böylece. weapons a gelince eger zaten weapons vurusuna girmicekseniz(zeal,charge vs) stormlash dah makbuldur hit skill static+cb uber kesme hiziniz 2 kat artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar