Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 sandmanin 1. 2. 3. kitaplarını almak istiyorum yanlız tane başına 50 ytl ile gelmeyin lütfen, mantıklı fiyatlar vermek isteyen arkadaslar olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bende var ama türkçe ve biraz yırtık pırtık olabilir,hatta öyle yalan olmasın. Eğer ilgilenirsen sayfaları da tam mı diye bakarım eve gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Nezihte gördüydüm galiba collectors edition gibib ir versiyonunu çıarmışlar. Ansiklopedi gibiydi büyüklüğü fln ciltlerin. Bi kaç ay önce hepsini almamaış olsam alırdım direk o gördüklerimi. Ha tabii ingilizceydiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 robinsonun cizgiromancısından alabilirsin, 50 milyonda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar