Vulgar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 varmı tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hoşuna giden bir kaç şarkı yazıp "bunlara benzer şeyler arıyorum" dersen mesela daha rahat yardımcı olunabilir sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 above&beyond delerium andain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 tiestonun in search of sunrise 7 şeysi var orda 1. cd 6. şarkı süper (06) [Rachael Starr] To Forever (Moonbeam Remix).mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 DT8 Project - Hold Me Till The End (Aly & Fila Mix) Emery & Kirsch - Lose Yourself (Gareth Emery Remix) Funabashi pres. Luminary - Dark Eyes (Tom Porcell Remix) Ilse De Lange - The Great Escape (Armin van Buuren Remix) Jess Carroll - Without You (Original Amuuna Club Trance Mix) Jonas Steur feat. Julie Thompson - Cold Winds (First State Mix) Kenneth Thomas feat. Colleen Riley - Ghost In The Machine (Original Mix) Mr Sam feat. Kirsty Hawkshaw - Split (Aly & Fila Club Mix) Ronski Speed feat. Aruna - All The Way Roger Shah & Tenishia - You're So Cool daha da yazacaktim da usendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Tarzı esnek tutuyorsan : Moonbeam feat Avis Vox - About You (Russian Original Mix) ve Moonbeam feat Avis Vox - About You (Original Mix) i önerebilirim.Onun dışında Marco V feat. Khashassi - Solitary Confinement Çok güzeldir.İlla Trance olsun istiyorsan Starchaser feat. Lo-Fi Sugar -So High (Martin Roth Remix) önerebilirim.Onun dışında armin tarzı bayık vocal istiyorsan adam her hafta çalıyo ordan bakarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 andy moor trackleri çok iyidir özellikle so much love original mix dinlemeni tavsiye ederim ama sana vokal trance parça isimleri saysam baya bi uzun liste cıkar aklıma ilk gelenler carrie skipper - time goes by bi de ilk verdiğim parça şimdilik idare et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yanlız time goes by super banging mix i dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Oceanlab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar