Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir hatuna..

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

sevdiğinizi nasıl kabul ettiriyosunuz lan? hayatımda ilk kez gerçekten seviyorum mutluyum falan. dün 5 ay oldu tam olarak fakat hala inandıramadım düşüncelerimin gerçekliğini. yatmak için kandırıyormuşum gibi tripler yiyorum zaman zaman falan. lan yok böle şeyler. ne diyosam o benim bide baya aklına ne gelirse söyleyen zorlamayla bilmemneyle gerçekten düşünmüyosam hiçbirşeyi söylemeyen falan bir yapım var. aldatılma korkusu, kaybetme korkusu falan gibi şeyler midir bunun nedeni acaba?
herşey iyiye gitmekte aslında 1 aydan fazladır beraber yaşıyoruz falan. lan delircem neler oluyor? hep herşey iyi giderken patlak veriyo bu tip şeyler. nedir ne diildir yorum alayım.

(trol yakalayıp dövebiliyorum kırk yılın başı bişi danıştık ağzıma sıçmayın pliks)
Sosyal ağlarda paylaş

1 aydan biraz daha fazla zaman ver.

Tanışmadıysan ailesiyle tanış.

Daha da olmazsa, bu kadar da seviyorsan evlen anasını satıyım.

Hep bu amerikan filmleri varya, bir kız bir oğlana acayip aşık olur sonra oğlan onu kullanır sonra da ayrılır kız hayattan kopar en sonunda bir loserla falan evlenmek zorunda kalır. Bilinçaltına işliyor kızların.
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:

1 aydan biraz daha fazla zaman ver.

Tanışmadıysan ailesiyle tanış.

Daha da olmazsa, bu kadar da seviyorsan evlen anasını satıyım.

Hep bu amerikan filmleri varya, bir kız bir oğlana acayip aşık olur sonra oğlan onu kullanır sonra da ayrılır kız hayattan kopar en sonunda bir loserla falan evlenmek zorunda kalır. Bilinçaltına işliyor kızların.

Şaka mı yapıyorsun ciddi misin anlamakta zorluk çekiyorum gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

mangal said:

özgüvensiz miş demek yanlış olur kıza ona gerçekten onu sevdiğinin onsuz olamıycağını felan hissettir ailesiyle tanışmak + rep

aman hacı sakın ha öle sensiz olamam senin için ölürüm falan muhabbetlerine girme,en ufak biseyde basar tekmeyi,cok uzun süre ilişkin iyi gitmesin arada bir bilerek sorun cıkar.arada maço yap ama ölçüyü kaçırma.güven meselesi o zamanla hacı beklemediğin anda karsı taraftan gelicektir atak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 1 aydır beraber yaşıyorsunuz ama sevginin gerçek olmadığını ve yatmak için onunla beraber olduğunu mu düşünüyor? Hem öyle düşünüp hem nasıl aynı evi seninle paylaşabiliyor? Böyle düşünen bir kızın akşam 8'den sonra senin evinde kalması bile olanaksız olmalıydı. Bence tabi.

Güven zor oluşan, çabuk kaybolan bir şey. İlişki desen sevgi ister, emek ister. Zor olur bu işler biraz. Ailesiyle tanışmak güven sağlayacaktır muhtemelen, konuyu bence unut, unuttur. Normal hayatınıza devam edin, zamanla gerçekleşir bazı şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...