PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Şu amfiyi almak üzereyim, ancak bir iki kişi tarafından bana marshalla o kadar para vermemem önümde Ibanez TBX30R gibi seçeneklerin de olduğu hatırlatıldı. Marshallı daha önce gördüm clean tonları hoşuma gitti. Bu yüzden de vazgeçmek istemiyorum. Ibanez grg170dxim var. Amfiden sonra pedal almayı da düşünüyorum. O yüzden ibanez amfinin dist. tonları çok iyi pedala gerek kalmaz gibi bir düşüncem henüz yok :) İçime işlediler. Çok mu para veriyorum bu amfiye? Ben kullandım alma diyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ben kullandım ama gitar çalmaya başlamak için ama 1 2 ay çalıp bıraktım ve 1 senedir yatıyor amfi. Clean tonu gerçekten çok iyi ama overdrive seni ne kadar tatmin eder bilemeyeceğim. İstersen satabilirim sana amfiyi, ilgileniyorsan pm atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 30w icin ibanezin distortion marshallı ezer.bende 10w ibanez var crunch box la beraber saglam bir distortion alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 o boyutta amfilerin speakerlari ufak capli olacagindan saglam tonda distortion aliyorum demeniz ya kulaginizin daha tam tonlari secememesindendir ya da kendinizi kandirmanizdandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 emin ol, mg30dfx ile gt 8 kullanıyorum. gt 8 ile aldığım tondan sonra direkt amfiden gelen ton o kadar kötü geliyor ki kıyaslama şansın olunca. 30 watlık transistörlü bir amfiden bişey beklemeyin. ben olsam ibanezi alırdım zira built in tonu daha kötü bile olsa (tartışılır) ileride hiç bir şey farketmiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 sadece anfinin distortion kullancaksan zaten pek birsey bekleme. @otedengelen crunch box kullanmadın hic heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 hayir kullanmadim, drive pedali olayini cok sevmiyorum zaten boss ds-1 od-3 aldim gectim son setupimda. ibanez valbee sunu kullaniyorum ben, ve cok memnunum. odam zaten ufak, yarisina kadar acip sinyali yaptigim boost pedaliyla guclendirince notanin frekansi odadaki cesitli cisimleri titretmeye basliyor. zaten cok versatil oldugundan alet igrenc metalciden hafif overdrivelara kadar rangei de var. nitekim tabii ki kafa kabin ya da studyodaki guitar wall seslerini beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 marshall ın valvestate gibi hibrid anfi galiba valbee.ben olsam bu anfiye ds-1 yerine bd-2 baglarım ınputu da lespaul e verdimmi gelsin leziz blues sololar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1991&gid=642 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 voloftekst Valbee hybrid degil, bildiginiz 5 watt, attenuator'siz kullanim icin ev boyutunda tube amplifier, ha tabi gerek amac olarak, gerek tonal olarak kesinlikle atiyorum bi JCM serisi, ya da modern high gain diyorsaniz mesa, peavey, engl kafa + 4x12 ya da 2x12 kabinler kadar tatmin edecek uberalles ton yakalamak mumkun degil de, acip az biraz review okuyup, biraz sample dinleyip video bakinirsaniz farkedersiniz ki boyutuna gore cok basarili bir alet. Guzel bi booster niyetine kullanilacak pedal ile cok guzel sonuc dogurur acikcasi, tabi ne kadar gain-whore oldugunuza da bagli bu is. ki entry-level lambali amfi olarak, ozellikle zaten 15-20wattlik bir headroom'a sahip lambali amfilerin bile koklendiginde (koklenmesi de uygun ton dinamikleri icin farz tabi) cam catirdatacak guce geldigini varsayarsak, cok uygun bir secim, otedengelen(slms cnms)'in de dedigi gibi booster ile gayet isinizi gorur tahminimce, en olmadi high gain tonlarda seni kesmezse artik biryerden pedal niyetinde tube preamp bulup, amfinin master volume koklenmis halde birlikte kullanarak yuksek gain tonlarda istedigini halledebilirsin, ha high gain derken ne kadar high gain olduguna da bagli tabi, ben bizzat izledigim videolarda, baktigim sample'larda daha cok hafif crunch ya da clean kanallarini gosteriyordu millet, her halukarda parayi kesinlikle hakeden birsey valbee. Olmadi epiphone valve junior diyecegim de, ustunde eq yok, tek kanalli, tek basina gain/saturation halleden bir volume knob var, o kadar. Bence en guzeli valbee alip, ustune ihtiyacin olursa biraz booster niyetine tubescreamer vari bir pedal kullanip halledebilirsin. Marshall MG serisi hakkinda dedikleri sey bu arada cidden ''buzzsaw'' drive channela sahip oldugu, ki gercekten oyle, izlenecek en guzel rota burada valbee gibi bir dusuk boyutta lambali amfi almak, ya da turkiyede zaten sifir degil, ikinci elleri zar zor bulunan saglam kaliteli solid state / hybrid amplilerden almak olur. Ya da floor prosesor/modelleme isine gireceksin her halukarda, maddi duruma bagli olarak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bi duvar da ben örmüştüm de sildim. Marshall alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Marshall'a JCM, JVM gibi kaliteli seriler dışında elini sürme derim. Düşük watt'lı transistörlü ve tonal açıdan tatmin edici bir amfi arıyorsan tek geçerim: Tech 21 Trademark. İhtiyacına göre istediğin watt değerinde bir TM30 veya TM60 piyasadaki hemen hemen tüm transistörlü amfilerden daha çok mutlu edicektir seni. Üç beş daha koy üzerinde TM30 al. Kesinlikle pişman olmazsın. Nacizane tavsiyem bu yöndedir efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 avt 50 mi ne vardi bende cok eskiden boyle kocamandi falan, sesini cok acamiyodum ve essek kadar yer kapliyodu. fender triple reverb mu ne kullandim bi konserde en sevdigim alet oydu galiba, roland jazz chorusu da begenmistim. ama asla marshallin stacklerini sevmedim, sevemedim. ufak tuplulerde bir opsiyon da fenderin var minik bi aleti ama cok cok iyi degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 o paraya turkrock.com dan epiphone valve jr almanı tavsiye ederim 2.el Uzun vadede ztn tatmin etmez,etse de endonezya malı rg lerde geri besleme sorunu başlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 valve jr. icin istenen paralar korkunctu en son epiphone inanilmaz derecede populer oldugundan alternolarimiz arasinda. sadece kafasina 400 mu ne istiyodu bi eleman kabini de kendi yaptirmisti bi ara ben bakarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 tarzına göre seç ibanezlerin tonu serttir, marshall klasik zaten... amfide 2. el de iyidir sıfır cok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 tech 21 hoşuma gitti fakat 3-5 daha koyma işine girersem hiçbir zaman alamam :) çünkü her zaman daha iyisini istiyor insan. düşük wattlara karşı anlayamadığım bir önyargım var. sanki yüksek seste çok kötü performans alırım gibi hissediyorum. bu konuda yanılıyorum kesin. beklentim yüksek değil zaten, çocuğun şekerler kandırılması gibi dijital efektlere kandım belki bilmiyorum. valbee de güzelmiş aklım kalmadı değil (:P) ek: spiders, uzun süre kullanacağım şeylerin 1. el olması gibi bir hastalığım var. önerin için teşekkürler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Önyargın doğru. Valbee al ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 epiphone ve crate markalarının combo 5-15 w amfileri ucuz. 2. ellerini bulabilirsin 500 lira altına Tabiki kombo amfilerden bahsediyorum kafa kabin olayına hiç girme.Hatta bence 10' ide geçme pratik şeylerle uğraş bence. Zaten gireceğin prova stüdyolarında kafa kabinlerle çalışacaksındır.10' lik bir alltube amfiyi ilerde mikrofonlayarak kafe programlarında fln da kullanabilrsin. Şuanda güzel bir yatakodası amfisi al bence. Clean tonu güzel olsun yeterli aslında. Çünkü güzel clean tonun olursa uyduruk drive pedallarıyla bile çok güzel sonuçlar alırsın. Mesela bir boss ds1 alsan (2. eli 50 lira civarı) güzel clean i olan bir amfiyle virtüöz olana kadar idare edebilirsin. Bence crate ve epiphone alltube amfilere bak 2.el küçük ve kombo olanlara 300-400 lira arasında bir bütçeyle ömürlük bir çalışma amfin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Yalniz tonal range icin epiphone valve junior'larin arkasinda fxloop var mi bilmiyorum da, bir eq destegi cok iyi olur acikcasi, tek knob master volume cunku amfi bildigim kadariyla, preamp gain ile power tube saturation direk tek knobdan halloluyor, dupeduz minimal vintage amfi bildigin ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Aynen öyle. Fx loop falan da yok. Sıkıntılı biraz açıkçası. Modifikasyon gerekiyor. Gerçi hissiyatı yakalamak için güzel bir amfi olur. Her türlü dinamiği, tuşe tepkisini ve potanslarla amfiyi istediğin yola getirmeyi öğrenirsin. Türkiye'ye getiriyorlar mı bilmiyorum ama BlackHeart da güzeldir mesela. O da 5watt head. Tech21 o fiyat aralığında yönetiyor ama ben tekrar ediyim. Sonra demedi deme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Bir marshall kullanıcısı olarak , marshall alma derim.Birde alıcağın pedalla birlikte dene amfini ki ilerde datminsizlik problemi yaşamayasın.Çok etkliyior aynı pedalın farklı amfilerdeki sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bütün marshall alma diyenlere rağmen marshallda karar kıldım. Biraz daha beklesem de tech 21 alsam diye çok düşündüm, umarım 1-2 sene sonra ağlamam. Yorumlarınız için çok teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 PhysX said: Bütün marshall alma diyenlere rağmen marshallda karar kıldım. Biraz daha beklesem de tech 21 alsam diye çok düşündüm, umarım 1-2 sene sonra ağlamam. Yorumlarınız için çok teşekkürler. :) SRV'de uygun, temiz, 2.el TM60 vardı oysaki :D Neyse boşverelim artık. Hayırlı olsun. En güzel günlerinde kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Epiphone Valve Jrlar hum yapıyormuş yüksek seslerde. Bunu gidermek için bi modu var onu yapmak lazım, belki yapılmışları da satılıyodur. Ayrıca evet tek volume knob var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar