xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Şimdi modernle klasik karışımı bir mağaza yaptırdık artık açacağız ve deri üzerine iş yaptığımızdan dolayı bende sizlerden şarkı listesi almak istedim. Tavsiyelerinizi beklerim patilerim :)
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 frank sinatra çal bence. tabi lalelideyse ağır kaçar.
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 mağazada çaldığınız her şarkı için telif türü bi şey almanız gerekiyo diye biliyorum ben.
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 güzel bi radyo bulun sabah akşam o çalsın.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 soulberry said: mağazada çaldığınız her şarkı için telif türü bi şey almanız gerekiyo diye biliyorum ben. burasının Türkiye olduğunuda bence unutma :)
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Buyse said: güzel bi radyo bulun sabah akşam o çalsın. lounge
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 BiTcH_oFBaT said: soulberry said: mağazada çaldığınız her şarkı için telif türü bi şey almanız gerekiyo diye biliyorum ben. burasının Türkiye olduğunuda bence unutma :) rakip bi mağaza gıcıklıgına böyle böyle diye şikayet edip dava açarsa gg olurlar ama
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 radio voyage çalsın her tipten insana hitap eder seyler var
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Bir tane last.fm acc'si al, aylık 3$ öde abonman ol, sürekli lounge, ambient, smoooth jazz multi taglı radyoları falan çal. Keyfine göre istersen farklı tagler kombine eder çalarsın.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 madcow said: Bir tane last.fm acc'si al, aylık 3$ öde abonman ol, sürekli lounge, ambient, smoooth jazz multi taglı radyoları falan çal. Keyfine göre istersen farklı tagler kombine eder çalarsın. bak bu iyiymiş cidden
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 judas priest - hell bent for leather saxon - denim and leather carpathian forest - black shining leather inquisicion - black leather from hell
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 valla gg olmasın da : ) neyse, konuya bakıcak olursa; mgmt'nin oracular spectacular albümünü baştan aşağı öneririm ben. indie pop arası bi şey, çok severim ben. ya da erlend oye falan koyabilirsin.
aente Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 di.fm e gir lounge, ambient, chillout radyolarının winamp list dosyalarını çek ayda 3 dolar dahi vermeden takıl. tabi verirsen last.fm de olur.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 last.fm evet ya hiç düşünmemiştim oysaki acc si olan insanım. nasıl olurda unuturum. ya da radio aol iyi gidebilir. doğru. :)
Öne çıkan mesajlar