Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 o böğürtlen parçalarını yüzünde ve gömleğinde görceğin günler yakındır,merhaba de denizcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 tavlanın hırsını çıkarma şimdi burada ayıp yenilip yenilip doluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 sus sus. 3-0lık olduğun durumları,mars olduğu zamanları unutma. nese hadi burdan konuşmayalım sdf sana son sözüm şu. SEN ATEŞLE OYNUYORSUN. YANACAKSIN BİLMİYORSUN. VAZGEÇ ARTIK BU SEVDADAN. BAY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ayran ve sodayı sanayide felan boya vs işinde kullanan adamlar çok içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 zehirli maddeleri vucuttan atsın diye içiyordur onlar ayranı. Ama soda niye anlamadım. günü geçmiş ilaç içtiğimde de ayran içirilir veya yoğurt yedirilir. Belki de mantıklı hiçbi açıklaması yoktur bu olayın :) Sina gelsinde aydınlatsın bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 sodalı ayranın mide bulantısına ii geldiği için olabilir. boyadan felan tinerden bulanırsın felan. bide iranda ayranı suyla yapmazlar soda ile yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 sevemedim ben onu, soda sevmiyorum ondan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar