senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 soda iç yaf bişi yapmaz. mantıken daha yararlıdır hem sudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yararlı tabi ki fakat çok içiyo.habire içiyo. nese su rulez şu noktada gamz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 küçüklüğümden beri ayranı çok severim hayvan gibi uyku yapmasına rağmen. 2.5 litre ayranı bir akşam yemeğinde yarısını içip sonra 4 saat uyumuşluğum vardır ama bunlar geride kaldı tabi. bıraktım ayranı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ayran dünyadaki en asil içecektir. 1 litre ayranı tek dikişte bitirebilirim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 of lan her topikte bi yiyecek içecek konuşuluyo dondurma yememe rağmen canım çekti bunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 erimiş dondurma feat. ayran o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 oha sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 kingpin said: küçüklüğümden beri ayranı çok severim hayvan gibi uyku yapmasına rağmen. 2.5 litre ayranı bir akşam yemeğinde yarısını içip sonra 4 saat uyumuşluğum vardır ama bunlar geride kaldı tabi. bıraktım ayranı falan. asdasdasd zor oldu mu bırakmak, rahabilitasyon fln aldın mı alkol bağımlısı sancak gören. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ayran + soda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ülker mi çıkardıydı bi ara ölye bişi, fail oldular tabi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ohannesburgerking ne midesiz insanlarsiniz dgfg. ayran tostla gider ne biliyim borekle gider gozlemeylen gider dondurma ne ya soda ne yivranc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ayran soda standart bi kombodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ayran soda şokgzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 oha lan nesi standart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 oooo ayran sodaya laf yok böyle köpürür süper hafif ekşi bir tat verir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 fena fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ayran soda imbadır imbaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 napae said: UN HELVASI İSTİYORUM sana puanım 9 kankam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ÇOOOOOOOOOOOOOK HOŞ KADINSIIIIN AMA YETMEZZZZZZZZZ BEN KARAR VERDİİİİİİİİİİİİİM O BENİİİİİİİİİM GÜLE GÜLE ŞEKERİİİİİİİİİİİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Seperate said: ayran + soda Sodaya dupeduz hakaret bu yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bella sen de mi trollüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 çok hoş çocuksun ama olmaz ben karar verdim ömür boyu selin benim güle güle denizzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bu savaş demektir lanetlicen beniiii insafa gel ulan tiramusu ne güzel bişeydir ya offf yumuşacık ıslatılmış kedi dili kahveli kahveli böyle ağızda dağılır gitmez bi türlü, aslında çikolatalı dondurma olcak böyle parçaları kıtır kıtır, ya da framboazlı pasta offff süper lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar