Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP Shardları

HellWalker

Öne çıkan mesajlar

Neden bütün serverlar birbirini kopyalıyorlar?Niçin hiçbir değişiklik yok?Değişik harita falanda bir süre sonra baymıyor mu sizce?Neden Türkiye'nin Alternate PK gibi bir serverı yok?Bir ara Hellstemple vardı ama o da kapandı.Hardgamerıda unutmayalım.Değişik itemlar,binekler,yaratıklar ilginizi çekmezmiki?Ne bileyim Air Elemental Sword fln gibi itemlar için deliler gibi kasmak..Bane Lord,Arcane Knight,Fallen Angel keserek set çıkarmak.Üstüne üstlük birde Bu eşyalarla PvP yapmak.Belki Biraz mage PvPsini öldürüyor ama belki o da ayarlanılabilnir..Level sistemi flnda olsa hoşunuza gitmezmi?
Sosyal ağlarda paylaş

Biz Irk sistemini cok geniş kapsamlı yaparak bir sisteme geçtik Level sistemli bir shardda acilacak daha Turkiyede Online Gaming yeni gelişior bi dur ya :) . Güzel olabilir o türşeyler verdatadan olan yaratıklarıda cok rahat deiştirebilirsin misal bizde unicorn kanatlı ve boynuslu. Yeni yaratikda faust tutorialini yazmıştı fakat sanırım kimse ciddiye almadı o tutoriali 4-5 kişi uraşip şuraya yeni npcler eklese biliyorum her shard kullanıcak ama işi gücü item yapmak şimdiki alemin :)[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Krals

Sosyal ağlarda paylaş

Kronosh dün bakiyim dedim scriptlerime formatla gitmiş ziplediğimi zanlettim meğersem 0 bir sphere ziplemişim gitti bütün scriptler ohannes ya dün akşam epey bi vurdum bilgisayara kasada çatlaklar oluştu.sinir oldum ya bugun bi cocugun birini dövcektim az kalsın sinirimden gitti scriptler değişik abidik gubidik scriptler vardı heh ne yapalım artık yenidende yazamam uğraşamam daha doğrusu bütün sitelerime baktım belki upload etmişimdir diye ama yok :([signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Sosyal ağlarda paylaş

ya artık sphere baymadı mı? bence runuo serverları daha güzel oluyor.gerçi scriptleri yazmak zor runuo da c# bilmek gerekiyor.ama hazır scriptlerle oluşturulmuş çok güzel pvp serverları var uogatewayden bulduğum.[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bazı yabancı serverlar ornek gosterilerek yapılmamalı.yeni dusunceler,fikirlerle yola cıkıp var olmayan turleri elde etmek.alternate-pk yı ornek vermissin Hellwalker evet orası gayet basarılı buldugum shard.kendine has bir ortamı var.bir serverın zaten tumden farklı olması oyuncularınında farklı olmasına neden acıyor.guzel birsey bence.bunlara benzetme yerine ama bunların iyi ve kotu yanlarnı gorup hazırlamak hersyi daha mantıklı ve kendine has olur
bu yapılırsa zaten server tutulur.[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

[Bu mesaj mutos tarafından 09 Haziran 2004 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi citten fitil oldum ama Kasanın ön tarafı çatlamış arkada 2 vida takılmıyor bozulmuş nası yaptıysam disket sürücüsünün alt boşluğundaki plak icine göçmüş dağıttım kasayı resmen tabi abimde beni bi güzel sevdi Pf neyse artık olmuş bitmiş bişey üzülmemek lazım ama elimde değil 2 seneye yakındır yazmıştım onları ben

hatta alternate pk daki bir kaç silahı bile yaptıydım air elemental sword fln cok güzel olmuştu

ama kısmet mış napalım :( belki bunun silinmesi yakın zamanda iyi bişeyin göstergesidir. (ben böle şeylere acaip inanırımda)[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...