HellWalker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Neden bütün serverlar birbirini kopyalıyorlar?Niçin hiçbir değişiklik yok?Değişik harita falanda bir süre sonra baymıyor mu sizce?Neden Türkiye'nin Alternate PK gibi bir serverı yok?Bir ara Hellstemple vardı ama o da kapandı.Hardgamerıda unutmayalım.Değişik itemlar,binekler,yaratıklar ilginizi çekmezmiki?Ne bileyim Air Elemental Sword fln gibi itemlar için deliler gibi kasmak..Bane Lord,Arcane Knight,Fallen Angel keserek set çıkarmak.Üstüne üstlük birde Bu eşyalarla PvP yapmak.Belki Biraz mage PvPsini öldürüyor ama belki o da ayarlanılabilnir..Level sistemi flnda olsa hoşunuza gitmezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Biz Irk sistemini cok geniş kapsamlı yaparak bir sisteme geçtik Level sistemli bir shardda acilacak daha Turkiyede Online Gaming yeni gelişior bi dur ya :) . Güzel olabilir o türşeyler verdatadan olan yaratıklarıda cok rahat deiştirebilirsin misal bizde unicorn kanatlı ve boynuslu. Yeni yaratikda faust tutorialini yazmıştı fakat sanırım kimse ciddiye almadı o tutoriali 4-5 kişi uraşip şuraya yeni npcler eklese biliyorum her shard kullanıcak ama işi gücü item yapmak şimdiki alemin :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 gider...[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sponsor bul hazır var bende bütün scriptler benim kendimin[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Erutan , Eğer deişik diorsan. gel bi msn e konusalm . [email protected][signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Kronosh dün bakiyim dedim scriptlerime formatla gitmiş ziplediğimi zanlettim meğersem 0 bir sphere ziplemişim gitti bütün scriptler ohannes ya dün akşam epey bi vurdum bilgisayara kasada çatlaklar oluştu.sinir oldum ya bugun bi cocugun birini dövcektim az kalsın sinirimden gitti scriptler değişik abidik gubidik scriptler vardı heh ne yapalım artık yenidende yazamam uğraşamam daha doğrusu bütün sitelerime baktım belki upload etmişimdir diye ama yok :([signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 üzüldüm eru ama bırakma peşini yeniden yaparsın bi arşiv[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Erutan Gerçekten Üzüldüm :( Yaptığın OKadar Emek Bir Anda ... Ne Biliyim Ben Sinirden Ne Yapcağımı Bilmezdim[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Banada olmuştu ama o kadar büyük çaplı değil. Neyse başın sağolsun. :) * Erutan'ın scriptleri Hakkın rahmetine kavuşmuştur *[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya artık sphere baymadı mı? bence runuo serverları daha güzel oluyor.gerçi scriptleri yazmak zor runuo da c# bilmek gerekiyor.ama hazır scriptlerle oluşturulmuş çok güzel pvp serverları var uogatewayden bulduğum.[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aslında bazı yabancı serverlar ornek gosterilerek yapılmamalı.yeni dusunceler,fikirlerle yola cıkıp var olmayan turleri elde etmek.alternate-pk yı ornek vermissin Hellwalker evet orası gayet basarılı buldugum shard.kendine has bir ortamı var.bir serverın zaten tumden farklı olması oyuncularınında farklı olmasına neden acıyor.guzel birsey bence.bunlara benzetme yerine ama bunların iyi ve kotu yanlarnı gorup hazırlamak hersyi daha mantıklı ve kendine has olur bu yapılırsa zaten server tutulur.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. [Bu mesaj mutos tarafından 09 Haziran 2004 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 PvP shardı ==> UO = Diablo[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 abi citten fitil oldum ama Kasanın ön tarafı çatlamış arkada 2 vida takılmıyor bozulmuş nası yaptıysam disket sürücüsünün alt boşluğundaki plak icine göçmüş dağıttım kasayı resmen tabi abimde beni bi güzel sevdi Pf neyse artık olmuş bitmiş bişey üzülmemek lazım ama elimde değil 2 seneye yakındır yazmıştım onları ben hatta alternate pk daki bir kaç silahı bile yaptıydım air elemental sword fln cok güzel olmuştu ama kısmet mış napalım :( belki bunun silinmesi yakın zamanda iyi bişeyin göstergesidir. (ben böle şeylere acaip inanırımda)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Arqas World istersen gir bak değişiklil neymiş gör farklı yaratıklar farklı ırk class transfer sistemi şu anda hiç bir shardda olmayan bir sistem dahası da war tabi ama seçici olabilene tabi.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ohoo üzülme abi herkesin basına geldi ya.. ben c yi bölcem diye yedek hdd yi silmiştim sen ne diosun :) gitmişti hersey[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 heh yok ya :). Sırf şu anda benim elimde öyle bir pvp shardı varki. Ama sponsor olmadıktan sonra shardı açsam napcam,kaç kişi dayanır lagla pvp yapmaya ?[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Evet Frp_master da oldugunu biliorum. Erutan sana üzüldüm. bide Run Uo ve Sphere 1.0 SUX![signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 frp kronosh la konuş istersen bi vallaha benim scriptler durcaktı konuşurdum ben bi konuş kronosh la[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar