kamilowen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Çok özür dilerim. Ben daha yeniyim ama bunu çok sevdim.Sitenizde kileri uyarlarken sunu yapamadım.Sitenizde Daha sonra encrypti kirilmis bir client ile, ornegin snn client ile, accu.scp de ayarladigimiz user-pass ile giriyoruz. satırını anlamadım.Bu dosyayı nerde bulabilirim.Ben nebulanınkini denedim.soyle haa veriyor.. Fontmanager::LoadFonts: can't open''fonts.mul''. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
th3fux3r Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 hic bi$i anlamadim $imdi? encrypt kirilmasiyla ne alakasi var biraz acik konu$ursan, yardimci olmaya cali$icam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamilowen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Baba bak olay şöyle. Herşeyi yaptım. Ama kırılmış clint yok bende. Ben oyunuma nerden bağlancam.Siteye kırılmış clint adresi vermişler çalışmıyo. Sen hangisini kullandın.Giriş yaparken hangi connector ı kullanıyon. Anlatabildinmiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 İlk olarak nereye bağlanmak istiyorsun.Ve biraz daha ne yapmak istediğini açık dilde anlatırsan yardım edebilirim.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 oldsphere.com a gir ordan client çek yada elindeki orjinall uo clientını uo rice kullanarak encrtyptini sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar