-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 şu command lineın altındaki snap ve grid ne anlama geliyo? gridi secretin bişi diilmiş de snap ne ki ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 snap mi osnap mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 snap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 osnap,object snap demek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 evet osnap da çizginin başlangıç bitiş noktalarını başka bi çizgi çizerken kareye felan alıo birleştirmek için ama snap ne yapıyo çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 surdan incele biraz surdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 oki hallettim thx simdi son olarak bilgisayarnda office olup da yardm etmek isteyen varsa mail adresi ömleyebilirmi bi wordpad in wordde farklı kaydedilmesi lazım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 f8 e basarsan ortho yu acarsın.kırık cizgi cizmek istiyorum dersen kapatman lazim onu lazim olur belki yaz bi yere.f3 de osnapi acar/kapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 done. gece 1:50de hocaya mail atmak +5 puan olur heralde. hadi ii geceleeeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar