dunno Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 nane! limon kabugu bir de bir tutam...... icine nane ..... bir de..... ha hah hah ha hapsu cok yasa sen de gör iyi yaşa (farkettim ki sarkının yarısını bilmiyomusum kafadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bende her gece erken yatacam diye yatıyorum 12de 1de. Yine 3'e kadar dönüp duruyorum yatakta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 turist kız güzelmis. bizim halk da boyle olsa herkes keske.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 dunno said: mirror error da cok guzel sarkı!!!! dinleyin dinleyin dinleyin uyku getirmez ama cok hos duygular uyandırır. yarın 8de kalkiciyim sarkılar @dunno ya cok güzel etki yapıo belli (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 dinledin mi ama??? dinleseniz cok seversiniz eminimmm=)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 paticik yavas bugn. size iygeceler. ben yatttimmm ve uyumakta zorluk cekmiycem umarim=)) chihahohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar