Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bireysel kredi

trainspotting23

Öne çıkan mesajlar

insallah dogru yere acıyorumdur baslıgı sonucta benim bi derdim bu hemde cok buyuk ^^

kredi almak istiyorum düzenli gelirim var gelir belgesi falan kolay ancak bazı bankalar en az 3 aylık vs. sigortalı olma şartı koşuyolar ve benim adıma bir fatura bulunmuyor genc adam ailesiyle yasıyo ne gerek falan diyen ve ssk şart koşmayan gelir belgesi yeterli olan bir banka arıyorum kredi almak için. oh be.
Sosyal ağlarda paylaş

Adına kayıtlı herhangi bir fatura yeterli olur,telefon faturası bile olsa olur, o da olmazsa ikametgah isterler,bu arada gelir belgenle ssk kaydındaki rakamın uyuşması lazım,kredi alırken bir kaç bankayla görüşmeni ve faiz oranı dalgasına kanmak yerine kaç para taksit ödiyeceğini hesaba katmanı öneririm,birde eğer düşük limitli bir miktar alıcaksan sms atarak sana kaç para verebileceklerini öğrenebilirsin,akbank ın denizbank ın falan tckimlikle böle seçenekleri var
Sosyal ağlarda paylaş

hehe buraya açarak, olayı çok kişiselleştirmişsin sen =)

gelir belgesi nedir? bordrodan farklı bir şey mi? zira sigortalı olman gerekir bir işte çalışıyorsan yasal olarak çalışıyorsan, bunu da bordroya yansıtmak zorunlu. bunu belirtemiyorsan, bildiğim kadarıyla bankalar için gelirinin olmasının hiç bir anlamı yok.

ama yine de bireysel kredilerden, kefil aracılığıyla faydalanabiliyorsun sanırım. bankalar kredi dağıtmak için kendilerini parçalıyor zaten. ama kredi miktarı da önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...