Platanouse Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Laney, Ibanez ve Drive arasında kararsız kaldım arkadaşlar...[signature][hline]Ateş meleği aranıyor... Uyanmak istemediğim rüyamdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 marshall ve laney arasında kararsız kalsan daha iyi olur.marşal derim ben[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 amfiler hakkında biraz daha bilgi verseymişsin ya, başka bir forumda 15w aradığını okudum. bende 15w fender var. overdrive modu ve bass, middle, tremble ayarları var. ton olarak çok memnunum ama overdrive'ı marshall'ın yanında rezalet diyebilirim. 15w fender frontman bendeki. laney de iyi epey bildiğim kadarıyla, diğerleri hakkında bilgim yok ama en iyisi denemen yine de bence.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 fender de iyidir, mesa/boogie kimse nası yazmamış anlamadım. Ama benim tercihim tabii ki marshall. :) Edit: Ha bi de unutmadan, 15 watt anfide çok bişey farketmezsin zaten, bu sayılan markalardan hangisi en ucuzsa onu al bence. Laney lerin küçükleri kötü yanlız onu biliyorum. Ay aman neyse saçmaladım yine. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... [Bu mesaj Solonor tarafından 08 Haziran 2004 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 marshall derim kesinlikle tek geçerim.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ben de anlamadım zaten seçenekler arasında marshall'ın niye olmadığını. amfilerden pek anlamazdım. beni çok da ilgilendirmiyordu hani. gitarım yoktu, öyle stüdyolarda falan çalıyodum arada, farkı anlayamıyordum. şimdi 15w fender'im var. geçen marshall'ı sesini duydum arada epey fark var. marshall epey iyi. özellikle overdrive bakımından mükemmel.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bi kere onun ismi ampli[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 marshall dan şaşma sonra pişman olma[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Mirage, 08 Haziran 2004 20:56 tarihinde demiş ki: amfiler hakkında biraz daha bilgi verseymişsin ya, başka bir forumda 15w aradığını okudum. bende 15w fender var. overdrive modu ve bass, middle, tremble ayarları var. ton olarak çok memnunum ama overdrive'ı marshall'ın yanında rezalet diyebilirim. 15w fender frontman bendeki. o anfinin aynnısı bendede var 230 a mı ne aldım hatırlamıyorum bıde slemmer gitar almıstım tramoluulu falan memnunum ıksıındende o anfının clean tonu mukemmel discortionu guzel amaa marshal kadar deil ama ben cok beyenıyorum laney de iyi epey bildiğim kadarıyla, diğerleri hakkında bilgim yok ama en iyisi denemen yine de bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bende marşallah var çok memnunum valla... yerli malı yurdun malı... şaka bi yana marshall iyidir yani[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ooooooofff of komsularinizi rahatsiz ediyosunuz demek.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 carvin dir budur.mesaboogie dir diycem ama sanki küfür edenleri duyar gibiyim :)[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Arkadaş 15w arıyor bildiğim kadarıyla, tr de 15w mesaboogie yi nerde buldunuz =)[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bu konuda jimmy page amcamızın şu lafını hatırlatırım "mükemmel ses bir gibson gitar ve bir marshall amfiyle oluşur" yada böyle bişeydi işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platanouse Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ulem Antalya'nın neresinde Marshall veya boogie veyahut fender buluyorsunuz... YaVaŞşŞşŞş... Abiler tamam fender buldum ama 15w reverbsız olanı ikinci el 250 dolar. Marshall yok, bulsam da 5 katına satacaklar. boogie zaten yok. 15W ve 30W hangisi daha iyi bilmem ama herhalde şimdi gidip karar vereceğim. Laney alıyom ya... Abiler ablalar gine de yardımınız için sağolun, varolun. Alıp biraz kullanayım, durumunu yazarım.[signature][hline]Ateş meleği aranıyor... Uyanmak istemediğim rüyamdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Abi sakın 250 dolar falan verme 15 w amfiye. sakın!!![signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 saçmalama sakın 15w a 250 dolar verme[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar