Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunda olan var mı?


Way

Öne çıkan mesajlar

kaldim tek basima zor geldi oyun hep olucek gibi oluyorum bi yardim edin bana su an bastaki egitme bolumu bitti galaxy city (galba) ole i yerdeyim orda bana bi adam gorev verdi ama gorevi su an ki halimle yapmam imkansiz gibi =) lvl atladim ama nasil train oalcagimi bulamadim para mi istiyolar ne?

oyundaki ismim Darkomen Black en kisa yolda bana ulasabilirseniz sevinirim =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında o konuyu da atladık.

Şimdi öldürdünüz öldürdünüz, barınız ve yuvarlaklar doldu ekranda level up yazısını gördünüz. İlk işiniz haritalarda da görebileceğiniz ve çoğu alanda olan npc trainerlardan birini bulmak. Bunu SWGdeki trainerlar gibi düşünün. Trainerla konuştuğunuzda size level atladığınızda neler kazanacağınızı söyleyecek. Train olmak para ile diil.

Atlas parkın trainerı Ms. Liberty, Galaxy Citynin de Backalleybrawler. Bulmakta bir sorun olacağını sanmıyorum.

Aldığınız görevler de sizin güvenlik seviyenizde ya da bir üstünde olur. O yüzden tek başıma yapamam diye bir kaygıya kapılmayın. En kötü bir gruba girersiniz. İlerleyen seviyelerde grup kaçınılmaz oluyor zaten.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendim bsler yapabildim lvl 5 falan oldum sildim tekrar actim karakter (tipini begenmedim =) ) simdikinin tipi cok guzel ama sadece lvl 2 =) arkadaslar online oldugunuz saatleri yazinda beraber oynayalim =)

bide oyunda tell nasi atiliyo /tell yazdim olmadi =P

[Bu mesaj DA2019 tarafından 04 Haziran 2004 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda tell atmak için şuna dikkat edin:

chat ekranında /tell "isim" yazdıktan hemen sonra virgül koyun yoksa olmuyor. Size gelen tellere de hemen cevap verebilmek için backspace e basıp yazmanız yeterli.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...