Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 nerede var en fazla 15 20 dakka yürüme yada minibüs mesafesinde olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 libadiye caddesinde "hitform" var. havuz-sauna-buhar banyosu hepsi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hmm orası biraz uzakmış ama ya dogru düzgün vesait yoktur oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bana da lazım. bostancı civarı da olur. suadiye olsun özellikle. minübüs caddesinden ulaşım kolay olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 şeyin havuzu yokmuydu universite olimpiyatlarımıdır nedir spor salonları oraya götürüyor hatta havuz için. termal havuz tarzı bişi istiosan, fokur fokur sular fln, balçova da var termal otel ama yaş aralığı 75-95. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 istanbul-göztepeden bahsediyolar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ASıl suadiye otelinin önündeki bir yer gördüm ben orda havuz falan hepsi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bella said: istanbul-göztepeden bahsediyolar=) haaa... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bostancı e-5 civarında sporium var http://www.clubsporium.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 küçükyalı / aydınoğlu tesisleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 banada lazım şaşkınbakkal suadiye civarlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 CusTodeM said: ASıl suadiye otelinin önündeki bir yer gördüm ben orda havuz falan hepsi var shore club, orada havuz yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 caddedki kentakinın karsı sokagında pasha var got kadar bi havuzu var boyun 1,50 falansa rahat rahat yuzersın D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Wolas said: caddedki kentakinın karsı sokagında pasha var got kadar bi havuzu var boyun 1,50 falansa rahat rahat yuzersın D: pasha 3 ay önce kapandı şimdi o civarda bir tek wow diye bir spor salonu var ben oraya gidiyorum.Havuz yok ama diğer herşey var çokta kalabalık olmuyor rahat tavsiye ederim. Ha shore club ile ne farkı dersen biraz daha ferah bir yer shore club her boş yerde cardio aleti var. Göztepe civarında havuzlu malasef bir yer yok trio konutlarının orada hillside da malasef bir tek böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar