under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 anladigim kadariyla bir web sitemiz yok ve cogu buyuk corporationin web sitesi var su anda. bence bu konuyada egilmek lazim, ben sayfa icin host olabilirim hatta dizayninida yapabilirim...
behran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 sitemiz şu anda var tik [Bu mesaj behran tarafından 16 February 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Zenith Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ya sözde bi sitemiz var Under ama Trice koftisi uurasmadıı için bisi yok gibi...utanırım abi o siteden ben...sen bi el at o konuya...[signature][hline]Three Man I Admire Most... Father Son and The Holy Ghost, Cought the Last Train for the Coast.
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Kesinlikle katılıyorum. Doğru dürüst bir host alıp, tekrar başlamak lazım bu işe. Burdan da link veririz. Ama ilk önce www.paticik.com/eve in yenilenmesi lazım. Behran bu konuda sana güveniyorum :D[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk Captain of the Amarr Battleship GLORİAD Third in command of the military division... [Dreamsmiths]
behran Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 kedi ye msj attim 2 defa cvp yok hala[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway.
Creel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 hehe kendine nie güvenmion :P[signature][hline]"Who wants to live forever?"
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 evet arkadaşlar.. official sitemiz: www.dreamsmiths.net hepinizi bekliyoruz. Daha tam hazır olmasa da baya iyi[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk Order Squadron [Dead Cell]
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Açılmadı bu?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 cok guzel bir forumumuz ve websitemiz vardi ancak corporationumuzdan ayrilan bir eleman ayni sayfamiza host olmustu, ayrildiktan sonra bu fikrini degistirdi ve sayfamiz offline birsuredir....dolayisi ile yeni bir yer bulana dek malesef bir forumumuz yok. [Bu mesaj under_the_runes tarafından 31 Mayıs 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Yeni bir yer bulmak sorun mu? Problemimiz web sitesi dosyalarımızın gitmiş olması mı? Yoksa sadece host eksiği mi? Herhangi biryerden free hosting alıp, dot.tk ile bir yonlendirme yapmak bu kadar zor değilki![signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Creel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 under disinda geri kalanlarin tembel oldugunu düsünürrrsekkkk o hayal :P quicim[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Qui Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ben de yardımcı olabilirim bu işe. 70küsür üyeli bir corp'un iletişime daha büyük önem vermesi gerekir. Daha 2 gün önce birisi DS'den ayrılmadımı: "çok pasifsiniz" diyerek..[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Valla pasifsiniz derken biraz haklısın. Web sitesi olayını under'la konuş, halledersiniz o işi.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance
Creel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 pasif sove haha :) bak qui gördünmü adamin hayati birilerine "pas atmakla" gecio :) üst topiclerii incelersen behranada aslansin yaparsin güncellersin siteyi diodu :P adamin hayati pas(if) atmakla gecio hehe[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Qui Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Uğraşayım şu işle de kolayca üst rütbelere terfi ederiz şirkette, ofis boy olayalım hehe :)[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Creel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dream on quicim :) varya özledim ya (maden kazmadigim dönemleri) destroyer resimlerinide gördüm off off napsam dönsemmi kararsizlik kötü sey ya
Öne çıkan mesajlar