Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dream Smiths web site

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya sözde bi sitemiz var Under ama Trice koftisi uurasmadıı için bisi yok gibi...utanırım abi o siteden ben...sen bi el at o konuya...[signature][hline]Three Man I Admire Most... Father Son and The Holy Ghost, Cought the Last Train for the Coast.
Mesaj tarihi:
Kesinlikle katılıyorum. Doğru dürüst bir host alıp, tekrar başlamak lazım bu işe. Burdan da link veririz. Ama ilk önce www.paticik.com/eve in yenilenmesi lazım. Behran bu konuda sana güveniyorum :D[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk
Türk

Captain of the Amarr Battleship GLORİAD
Third in command of the military division...
[Dreamsmiths]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar.. official sitemiz: www.dreamsmiths.net
hepinizi bekliyoruz. Daha tam hazır olmasa da baya iyi[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk
Türk

Order Squadron
[Dead Cell]
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
cok guzel bir forumumuz ve websitemiz vardi ancak corporationumuzdan ayrilan bir eleman ayni sayfamiza host olmustu, ayrildiktan sonra bu fikrini degistirdi ve sayfamiz offline birsuredir....dolayisi ile yeni bir yer bulana dek malesef bir forumumuz yok.

[Bu mesaj under_the_runes tarafından 31 Mayıs 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
under disinda geri kalanlarin tembel oldugunu düsünürrrsekkkk o hayal :P quicim[signature][hline]
Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
pasif sove haha
:)
bak qui gördünmü adamin hayati birilerine "pas atmakla" gecio :)
üst topiclerii incelersen behranada aslansin yaparsin güncellersin siteyi diodu :P
adamin hayati pas(if) atmakla gecio hehe[signature][hline]
Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
  • Yeni Oluştur...