cezad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Arkadaslar Runuo 1.0 da tamamen acilan parry eziyor ben 110 parry ile 9 vurusun 7 sini parry ediyorum eger Runuo serverlarinda kasiyorsaniz mutlaka chariniz ne olursa olsun parry kasmanizi tavsiye ediyorum[signature][hline]İmMaLoN İf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 çok sağol! ama burası oyuncuların değil, genellikle geliştiricilerin yeridir.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... [Bu mesaj _GaRGoYLe_ tarafından 09 Haziran 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 cezad olum ceza mısın sen ? :hrr:[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Runuo ile ilgilenenler × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar