Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Temmuz sayısı ile ücretsiz, 3 liralık bu sayı ile Bilim ve Teknik'in ilk sayısından bugüne tüm arşivine sahip olabilirsiniz. Bilim Teknik ciltlerini kütüphanede okuyarak büyümüş biri olarak kaçırmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 off cok iyimis ya, yalniz tr de degiliz nasi alcaz? biri cd yi rapid yapsa ne iyi olur. gerci adamlara az once mail attim nasi edinebiliriz diye. rapide koyun demedim tabi :D 42 yillik arsiv, dile kolay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Turk torrent sitesinde vermişlerdi bunu dvd olarak, belki yine verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Yurtdışındaki arkadaşlara ben DVDye çekip yollamaya gönüllüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 3 haftadır internetim yoktu haberim olmadı İstnabul'dayım ama banada yollar mısın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 nasıl kaçırdım ben bu sayıyı ya bende istiyorum dvd ! eskiden negzel aboneydik kapımıza gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 benim dizüstü bilgisayarımın dvd sürücüsü bozuk ne yapacaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Beyler, gidin bi etrafı kolaçan edin ben 2 gün önce Migros'a yeni sayıyı almaya gittiğimde tüm arşivin verildiği sayının 2. baskısını buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 http://www.biltek.tubitak.gov.tr/basin/Bilim_ve_Teknik/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Temmuz sayısı geçti arkadaşlar gören olursa söylesin nerden bulabiliriz diye tekrardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Temmuz sayısı DVDsi bende var, isteyen arkadaşlar kargo bilgilerini bana P.M. olarak atsınlar birkaç gün içinde kopyalayıp yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar